Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011


ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Υπάρχουν καταστήματα DIAS στην περιοχή μας
 αλλά την πελιοψηφία κατέχουν τα καταστήματα
άρτου ΧΡΩΡΙΑΤΙΚΟ Σχετική παρουσίαση θα βρείτε
εκεί που σας λέμε στην αρχή...
Στη  δεξιά μας στήλη πάτε στην ενότητα ΣΕΛΙΔΕΣ και στη συνέχεια κλικ στο ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ
Είναι ενας χώρος.. όπου θα βρίσκετε τα πάντα που υπάρχουν γύρω σας. Σήμερα σας παρουσιάζουμε τα ψωμάδια της περιοχής... Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΟΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ... 
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ειδοποειστε μας να σας επισκεφθούμε για ρεπορταζ παρουσίασής σας.. τηλ. 6932215706 




Κίνηση  που πουλάει νταβατζηλίκη προστασίας στους λαθρομετανάστες ιδρύθηκε από τους Γκεμπελίσκους του ΣΥΡΙΖΑ  με τον τίτλο “Απελάστε το Ρατσισμό” .

Κι εμείς λέμε:
 ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΕΜΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ πρακτορίσκους του ΣΥΡΙΖΑ..
Κάνουν και χαρούλες οι μπάσταρδοι που "δικαιώθηκαν"  οι 300 εκβιαστές λαθρομετανάστες- απεργοί πείνας...
Ο ΣΥΡΙΖΑ άνευ ελληνικών προτάσεων και οραμάτων  μόνον με τέτοιες αναταραχές μπορεί να δίνει το ανθελληνικό αντάρτικο στίγμα του.. Και το 3% που λένε ό,τι αντιπροσωπεύει πολύ του είναι... Διότι λογικά... δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μαλάκες ΄Ελληνες που να στρέφονται κατά των ελλήνων συμπατριωτών τους και να υπεραμύνονται των ξένων εισβολέων και πλιατσικολόγων...  Τι δουλειά έχουν αυτά τά πληρωμένα πρακροράκια του ΣΥΡΙΖΑ στον Αγ. Παντελεήμονα; Από πότε το παίζουν φιλάνθρωποι οι κουκουλοφόροι βάνδαλοι; Αυτούς που υποστηρίζουν γνωρίζουν τις κακό κάνουν στις τοπικές αγορές.. Ρε μπάσταρδοι του ΣΥΡΙΖΑ για πιο ρατσισμό μιλάτε.. Καλά σας τα λεει ο Πάγκαλος... μόνο που αργά κατάλαβε τι κουμάσι είστε.. .   


Δεν υπάρχουν σχόλια: