Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ετσι για να δείτε τι τραβάνε και οι κάτοικοι του γκέτο Αγ. Παντελεήμονα .. και να δοξάζετε τους παμπτοφαλαγγίτες του ΣΥΡΙΖΑ... και τα λαμόγια των αντιρατσιστών προοδευτικών! Για το δράμα των Ελλήνων δεν βγάζουν κιχ... Τους μάρανες ο πόνος για τους εισβολείς κατσαπλιάδες! και δυνάστες πλέον του βίου των νεοελλήνων!

Συγκάτοικοι με τον τρόμο οι Ελληνες του κέντρου

Ελεύθεροι πολιορκημένοι στην Ομόνοια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

«Σχεδόν όλοι μας έχουμε κάνει αίτηση  οπλοφορίας για να προστατεύσουμε τη  ζωή μας και το βιος μας. Μέχρι στιγμής  δόθηκε μόλις μια άδεια για αεροβόλο,  αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αιτήσεις. Μέχρι και ο παπάς της  ενορίας έκανε αίτηση», λέει η Τζίνα  Δημοπούλου
«Η συνέντευξη θα πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι τις 6. Μετά δεν βγαίνουμε από το σπίτι μας ακόμη και αν θα κάνει σεισμό. Μετά τις 6 το απόγευμα δεν υπάρχουμε».
Για όσους ζουν μακριά από το κέντρο της Αθήνας- στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια- ακούγονται υπερβολικά τα λόγια της Τζίνας, μιας από τους τελευταίους Ελληνες κατοίκους στο γκέτο που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Σ΄ αυτήν την περιοχή οι εναπομείναντες κάτοικοι πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ μόνο το πρωί, τα καφέ κλείνουν το αργότερο στις 8 το απόγευμα, η εκκλησία κάνει εσπερινό 2 ώρες νωρίτερα από όλες τις υπόλοιπες στην Αθήνα, τα Σαββατοκύριακα είναι ημέρες που «απαγορεύεται» η κυκλοφορία στους δρόμους και όλοι σχεδόν οι κάτοικοί της έχουν κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: