Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ!!!
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΡΓΟΥ, που αναλύει το ποιος τελικά τα έκανε μπάχαλο στον τόπο αυτό!
 Ενας και μόνον: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

Μας γράφει ο ανώνυμος μεν, πλην όμως έχουμε τα στοιχεία του:

"Είμαι 33 χρονών! Εδώ και 4 χρόνια παραμένω άνεργος... γιατί;
Είχα αρκετό χρόνο να το σκεφτώ και πλέον κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να με πείσει για το ότι δεν έχω δίκιο!
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πρώτα πρέπει να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος! Το πρόβλημα λέγετε “Ελληνική Νοημοσύνη”. …Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα της νοημοσύνης των συγχρόνων Ελλήνων είναι ιδιότροπα αντίθετη,  χειρότερη!
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ…
Ο ΚΑΘΕ υποψήφιος αγόραζε την ψήφο του όχι γιατί ένιωθε υποχρεωμένος που απλά μπήκε στην βουλή, αλλά γιατί μπαίνοντας στην βουλή, κάποιος άλλος θα αγόραζε την ψήφο του βουλευτή για να ψηφιστεί το κάθε νομοσχέδιο το οποίο ΟΛΟΙ οι Έλληνες έβλεπαν μέσα στα επόμενα χρόνια ότι έκρυβε, μίζες, λοβιτούρες, υπεξαιρέσεις, κομπίνες κλπ κλπ!
Ας το έβλεπαν και οι Έλληνες ψηφοφόροι... δεν παρεξηγούν... γιατί και αυτοί τα ίδια ακριβώς κάνουν! Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Μπήκαν στο δημόσιο και άπλωναν την αρίδα τους και δεν τους ένοιαζε τίποτα γιατί ο μισθός έπεφτε, είτε δούλευαν είτε όχι! Παρόλα αυτά την επόμενη χρονιά ψήφιζαν το αντίπαλο κόμμα και χάριζαν πάλι τις 500 ψήφους τους, έτσι για πλάκα ή γιατί είχαν και κάποιον ανιψιό να βολέψουν. Και κάθε 4 χρόνια παιζόταν το παιχνίδι της πλειοδοσίας ψήφων και όποιος έταζε έπαιρνε. Όλοι μα όλοι ξέρανε ότι γινόταν της κλεψιάς το κάγκελο όμως….
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην www.pressbank.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: