Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...Ο ΓΕΡΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ...

ΓΕΡΟΣ Ξαναχτυπάει…μετά εύλογον σιωπή…


Ο «σοφός» συνεργάτης μας με τη ζουμερή ευστοχία του εξηγεί απλα τις αιτίες του δράματος
που διερχόμαστε. Μπουνταλάδες και λαμόγια μας κυβερνούν, ενώ έχουμε ανάγκη
από φωτισμένους ηγέτες…




--ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ…
--ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ..ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ του ΟΧΙ!


(Ρε Γιωργάκη.. Η μάμη Μάργκαρετ δεν σου έμαθε Το ΟΧΙ , παρά μόνο το YES MAN ? )

Υπό το κύρος του στρατοδικείου που έχουμε στην πλάτη μας μπορούμε να λαλούμε ασφαλώς αντικειμενικότερα…

Σήμερα το αγανακτισμένο πόπολο αποκαλεί την Κυβέρνηση Παπανδρέου  Χούντα ..αναμιμνησκόμενο τη ορίτζηναλ χούντα του Παπαδόπουλου , όχι μετά βδελυγμίας, αλλά μετά μακαρισμών και δοξασιών…

--Πού είσαι ρε Παπαδόπουλε, λέει ο λαός αναστενάζων .

Το ακούτε καθημερινά. Γιατί; Πολλές απαντήσεις μπορεί να δοθούν  αν τα μορμολίκια των προοδευτικών , οι θλιβερές αυτές φωνασκούσες μειοψηφίες μας το επιτρέψουν… ΄Ένα θυμίζουμε και να το βάλετε καλά στο τσερβέλο σας

Η ευτυχία των λαών δεν πηγάζει από τους «ισμούς» -καπιταλισμούς,σοσιαλισμούς, κομουνισμούς κι άλλους εσμούς… αλλά μόνον από φωτισμένους ηγέτες, ανεξάρτητα αν είναι βασιλιάδες, δικτάτορες, ή δημοκράταροι. Διότι πολύ απλά όλα τα ιδεολογικά σχήματα είναι ανθρώπινα δημιουργήματα κι ως ανθρώπινα , αίολα. Το αληθινόν δίποδον δεν επιτρέπει στον εαυτόν του να χαύεται από ιδεολογήματα. Κι αυτό ακριβώς έχει πάθει το άσκεπτον πόπολο. ΄Εχει χαφτεί από κομμουνισμό, σοσιαλισμό και καπιταλισμό. Για αυτό κι ως αγέλη σέρνεται στις ρύμες και τις πλατείες με σημαιάκια, βρακιά, κι άλλα χαρτοβάμβακα αλαλάζων υπέρ της μιας ή της άλλης ιδεολογίας στις οποίες δεσπόζουν μωροφιλόδοξοι τσομπανάραιοι-πολιτικάντηδες. Διερχόμαστε σήμερα ένα δράμα που οφείλεται σ΄αυτά ακριβώς που λέγω.

Ο Παπαδόπουλος παρέδωσε την χούντα στους πειναλέους της δημοκρατίας, χωρίς να χρωστάει η Ελλάς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ σε κανένα ξένο Ταμείο! Η Ελλάς τότε ήταν οικονομικά ισχυρή. Επισήμως αποσιωπάται, αλλά το πόπολο άρχισε να βελάζει και να θυμάται την «επανάσταση» των αξιωματικών…-και αναντιρρήτως εντίμων.., εν αντιθέσει με τα λαμόγια της σημερινής …βρυκολακιασμένης δημοκρατίας μας. Ψωφίσανε όλοι στη ψάθα ..

Διάβασα στην καλή www.indobserver.blogspot.com. (ψάξτε το θα το βρείτε εκεί με λεπτομέρειες, ) Και τούτο το σχετικό με τα παρδαλά του Μνημονίου που βιώνουμε.

Ο άλλος δικτάτορας Γιάννης Μεταξάς, αντιμετώπιζε ανάλογο θέμα χρεοκοπίας της χώρας. Οι ξένοι δανειστές μας μας έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό. Κι ο Μεταξάς αποφάσισε: Δεν πανα πνιγείρε Ρε , δεν πληρώνω φράγκο ,αει στο διάολο… Δεν θα αφήσω τον λαό μου να λιμοκτονήσει!
Κι έτσι έγινε . Σύρανε την Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια. Και εκεί ο Μεταξάς είπε:
--Υπερ πάντων είναι η θωράκιση του λαού μου.. Οι πιστωτές μου είναι δευτερεύον θέμα. Θα πάρουν τα δικαιούμενά τους, όταν θα έχουμε παράδες!

Αθώα η Ελλάς αποφάσισαν τα δικατήρια…

Συγκρίνατε τώρα τους δυο δικτάτορες με τους κλόουν της σημερινής πολιτικής… που ακόμη και τα μνημεία βγάζουν στο σφυρί…

Η διαφορά ανάμεσα σε δικτάτορες κατά φύσιν , με τους παρά φύσιν δημοκρατικούς (αυτοί ασκούν δικτατορία με νόμους…) είναι ότι οι μεν πρώτοι έχουν αρχίδια , όπως λέει ο λαός – οι δε έτεροι Καπαδόκες είναι φανατικοί των 3Λ. (Λαπάδες, Λαμογια, Λακεδες!)

Να με συμπαθάτε για το άκομψον, των όρχεων.. αν και τίποτε πιο κομψότερο δεν βλέπω από τα μέλη του ανθρώπινου οργανισμού)

Κατά τα λοιπά, όταν βγείτε από τη στάνη, από τη στρούγκα θα κατανοήσετε αυτό που λέγω στην αρχή. Η ευτυχία των λαών δεν πηγάζει από δημοκρατίες, σοσιαλισμούς κλ.π. αλλά μόνο από φωτισμένους ηγέτες . Διαβάστε και λίγη ιστορία… Και μετά τα ξαναλέμε.

ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ (..και Πάντως η “σοφία” μου επαφίεται στην εγνωσμένης αξίας αγελέα κρίση σου-αυταπόδεικτον ,εξάλλου από τα αποτελέσματα της κάλπης των τελευταίων 60 χρόνων!ΑΜΗΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: