Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011


Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ!

Η Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, η και μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, με το προσφιλές πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο στο ελληνικό σχολείο της Κορυτσάς!!!
Όταν η Ελλάδα προ ημερών δαπανούσε πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ για τους Special Olympics αγώνες, την ίδια ώρα που η κα Διαμαντοπούλου χρηματοδοτεί την διδασκαλία του Κορανίου στους μουσουλμάνους της Θράκης, επικαλείται το πρόβλημα της έλλειψης χρημάτων για να κλείσει το ελληνικό σχολείο στην Κορυτσά της Βορείου Ηπείρο
υ!
Υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί δεν έχουν πληρωθεί στο σχολείο της Κορυτσάς και αυτό αποτελεί την προσφορότερη δικαιολογία για την Κυβέρνηση ώστε να διακόψει την λειτουργία του μειονοτικού σχολείου! 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >    http://www.indobserver.blogspot.com/

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

 Η H δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ> http://www.indobserver.blogspot.com/!

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!
ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: