Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011





KILL THE KILLERS  OF GREECE NOW
 Τώρα... Είναι το σύνθημα.. TΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ
 ΤΥΠΟΥ
NAI ..ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ
JEFRY..ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΤΩΡΑ –εξαφανίζει την 
ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΙ ΗΠΑ και τα ελεγχόμενά τους  στην Ευρώπη τσογλάνια τους, θα ευτυχήσουν ..μόνον αν φαγωθεί τη Ελλάς!.. το αγκάθι  στην παγκοσμιοποίηση της μάσας τους!.. Μολων λαβε...Λέμε εμείς...Κωλοκαργιόληδες....Ηπατζήδες (ΗΠΑ..που χρωστάει τα άντερά της...) και Γερμαναράδες!..Που χρωστάνε τον άπατο...για να είναι σήμερα αυτό που νομίζουν ότι είναι!)
**Oι φλογεροί κι ανιδιοτελείς μπλογκερς ήδη μεταδίδουν ανάλογα μηνύματα. . Έχουν σημαντικό βάρος  στις πλάτες τους που μπορεί να ανατρέψει κάθετα το θλιβερό σκηνικό! Ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους τοποθετήσεις..Γιατί απλά σήμερα έχουν αυτοκαταργηθεί οι κομματικές σημαιούλες... και προέχει... Το ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ Της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.. Φίλοι συμπολεμιστές στο διαδίκτυο... μεταδώστε στον κόσμο σας, όχι τα μηνύματα μας, αλλά αυτά που η δική σας καρδιά και η φαντασία προστάζει! Και να συνεχίσετε λεβέντικα και  δυναμικότερα. Δεν πάει άλλο! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ..ΑΡΙΣΤΑ!
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ (PRESS-BANK)-κι όλο το ΔΙΚΤΥΟ της,  πιστή στο ρόλο και τις αρχές  της, και λόγω των κρισίμων καταστάσεων που ΑΠΑΝΤΕΣ διερχόμαστε, κηρύσσει καθέτως και οριζοντίως  την εξαφάνιση των προδοτών...(KILL THE KILLERS OF GREECEπου με σύνεση αφροσύνης .. και με γελοία επιχειρήματα..ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Δεν ταιριάζει η Βία στο στυλ του δημοσιογραφικού οργανισμού μας. Αλλά εδώ , τώρα έχουμε υπερβεί τα εσκαμμένα με τα μαλακοδειδή .. που υποδύονται τον Κυβερνήτη μας...
Με το «παιντί» και την αφροσύνη του, και τα 155 υποτακτικά του (καλούνται δε και βουλευτές...τα αντράκια) , που συλλογούνται δραματικώς ..συνετά.. ΕΙΜΑΣΤΕ Ως ΕΘΝΟΣ, νεκροί... –ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, δεν χαμπαρίζουν από τίποτε!
Η PRESS-BANK, η παλαιότερη ελληνική ειδησεογραφική έπαλξη στο Ιντερνετ... Είναι αναγκασμένη να υπερβεί τα θέσφατα και ευθέως να συστήσει τη ΒΙΑ, έναντι των αφρόνων βιαστών της Ελλάδας. –Το τι αποφάσεις παίρνει η ταλαίπωρος κι άνοος Κυβέρνηση  για να σας πειθαναγκάζει, ...ποσώς μας απασχολεί- ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ!, αρκεί βέβαια να κρατήσετε εν...ζωή τους όρχείς σας!..Αν..διαθέτε...
 Σήμερα Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ... δίνει το σύνθημα ΚILL THE KILLERS OFGREECEΗ Ελλάδα είναι διαλυμένη ... Και δεν τη διάλυσε ο λαός, αλλά τα λαμόγια της πολιτικής που επιλέξαμε ΕΜΕΙΣ  για ηγέτες μας , οραματιζόμενοι, προσδοκούντες αφελώς  ... ένα καλύτερο αύριο..
Φάλτσο μας...Ας το καταλάβουμε... πιά! Το μόνο που ταιριάζει σε ΄Ελληνες αυτή τη μοιραία ΣΤΙΓΜΗ της πανεθνικής δοκιμασίας είναι..>ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ο Τζέφρυ  του ANDREOUSPAPANDREOUS..την ΠΕΘΑΝΕ..με τα παιδαριώδη του! Θάψτε τον ΤΩΡΑ!KILL THE KILLERS  OF GREECE NOW Τώρα... είναι το σύνθημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: