Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ...ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ



TI NΑ ΨΗΦΙΣΩ;
Η Ελλάδα ΤΩΡΑ μπορεί να συνθλίψει τους νταβατζήδες,οικονομικούς δολοφόνους της!

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ,   
.

Χαμός γίνεται διεθνώς αυτή τη στιγμή με τις αυριανές εκλογές στην Ελλάδα.Το Αποτέλεσμα των εκλογών θα ανατινάξει όλα τα πλάνα των σκοτεινών τοκογλύφων Τραπεζιτών που πήγαν να φορμάρουν ένα κουστούμι σε έναν λαό απροσκύνητο κι ανάδελφο.Επί Δύο χρόνια τώρα οι ξένοι υβρίζουν ,λοιδωρούν και εκβιάζουν τους ΄Ελληνες. Αλλά ήδη όμως ξεβρακώθηκαν. Νόμιζαν και νομίζουν ότι με τις ξετσιπωσιές τους ότι θα φέρουν βόλτα τον ελληνικό λαό... Θα τον καθυποτάξουν και θα επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση και στους άλλους λαούς!
ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ,gero sofos,aisiodoxeiΣυνεπώς το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, όπως προσχηματικά , οι πρόστυχοι του Βερολίνου κ.α. αρχικά επεχείρησαν να παρουσιάσουν... Καταταράχτηκαν με το αποτέλεσμα των εκλογών του περασμένου Μαϊου.
Το τελικό χτύπημα θα το έχουν μεθαύριο. Και διότι του ΄Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.


1- Η στόχευση της Ελλάδας από τις αρπακτικές συμμορίες των αγορών, χρηματιστών, κερδοσκόπων, Τραπεζιτών και των τσανακίων τους, τύπου Μέρκελ,Σαρκοζί, Παπαδήμου κ.λ.π. Είναι πολύ βαθύτερη κι επικινδυνότερη.
2) Αποσκοπείται η αποδυνάμωση και ποδηγέτηση των λαών του Νότου της Ευρώπης.
Πολιορκητικός κρυός: η Γερμανία της Μέρκελ. Για μια ακόμη φορά η Γερμανία ξαναπροκαλεί την ανθρωπότητα, αυτή τη φορά δολοφονώντας λαούς με την οικονομική τους εξαθλίωση.
Θα πρέπει να καανοηθεί ότι ο οικονομικός γίγαντας αυτός, όπως εμφανίζεται η Γερμανία είναι πλαστικός, και ξυλοπόδαρος. Οι μεγαλύτερες εταιρίες της Γερμανίας ελέγχονται από τους Κινέζους.. Και μόλις τώρα το κατάλαβαν..Η Επίθεση στην Ελλάδα αποσκοπεί στην εξασφάλιση α)φθηνών εργατικών χεριών,β) τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας με ταυτόχρονη δημιουργία -εδώ-γερμανικών εταιριών, ανταγωνιστικών εκείνων της Κίνας.
Κι εμείς μέσα σ΄αυτό το παιχνίδι τί κάνουμε; Δεν βλέπετε τους καραγκιόζηδες Σαμαρά και Βενιζέλο, μας συνιστούν πλήρη συμμόρφωση προς τη συμμορία της Μέρκελ.
Κι ενώ θα έπρεπε λόγω των εγκλημάτων τους να εξαφανιστούν από προσώπου γης, αναιδώς συνεχίζουν να δουλεύουν τη στραβομάρα μας...
Στυις 6 Μαϊου προέκυψε κάτι άλλο. Η καμπάνα χτύπησε για το περιθωριακό ΣΥΡΙΖΑ, ένας σχηματισμός-, κανονικά γιάφκα,- αλλοπρόσαλλων, ασυνάρτητων ιδεολογημάτων, με άτομα τραυματικά, ανώριμα πολιτικά, ξάφνου από τα κουκουλοφόρα μετερίζια τους βρέθηκαν στο κατώφλι της ιστορίας!
ΤΡΌΜΑΞΑΝ, ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ ! Κι ενώ μπορούσαν να σχηματίσουν
τότε κυβέρνηση αυτοί τόβαλλαν στα πόδια. Δεν είχαν τίποτε στο δισάκι τους. .. Αυτό πού ήξεραν να κάνουν καλά χρόνια και χρόνια , ήταν να συνθηματολογούν με την ξύλινη γλώσσα τους, να μπογιατίζουν στα ντούβαρια και συχνά πυκνά ως κουκουλοφόροι να τα κάνουν λίμπα στο κέντρο , κυρίως της Αθήνας, όπου αισίως και προς δόξαν τους σακάτεψαν κάθε έννοια εμπορίου.

Για Πρόγραμμα δεν γίνεται λόγος... Κάτι σκάρωσαν στο ποδάρι τον τελευταίο αυτό
μήνα... Αλλά δεν αρκεί...Είναι το χειρότερο που μπορούσε να περιμένει η Ελλάδα!
Κι όμως η καμπάνα χτυπάει για ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχω επιφυλάξεις αν αυτό το μόρφωμα γκρίζων ιδεών θα μπορούσε να καταλάβει ότι μπορεί να αλλάξει το ρούν της ιστορίας;...Το εύχομαι μεν , αλλά δεν ενθαρρύνομαι από τους μικρόσχημους που το απαρτίζουν.Θα επικαλούμουν κανένα Θεό να τους
φωτίσει... Αλλά οι προοδευτικοί αυτοί της κακιάς ώρας, δεν πιστεύουν σε Θεό...
Άρα ούτε εξ ουρανού μπορεί να προέλθει κάτι.

Κι όμως συνεχίζω να προσδοκώ,..ότι κάτι θα συμβεί αύριο στις 17.6.12.
Το σύνθημα του Τσίπρα : “Θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες μας” φαίνεται ότι ήδη πιάνει τόπο!
΄Οχι μόνο η Εΰρώπη της παρδαλής Μέρκελ αλλά ή παγκόσμιος κοινότητα αγωνιά για το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών. Μοναδικό , πρωτοφανές!
Μια κυβέρνηση ωστόσο Εθνικής σωτηρίας και μακράς χρονικής πνοής από φωτισμένα μυαλά -που υπάρχουν- ίσως κάτι να έσωζε...
Και εν πάσει περιπτώσει τα μαλακοειδή της πολιτικής μας σκηνής, μπορεί μια φορά στη ζωή τους να καθήσουν κάτω και ομού να χαράξουν νέους δρόμους για την Ελλάδα. Η στιγμή είναι ιστορική.
Ο Γερο-Σοφός

Δεν υπάρχουν σχόλια: