Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ..ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΕΡΙΚΛΗ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ!

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ-

γεννήθηκε στον Χολαργό- ως σταθερό έμβλημα 

της πόλης, ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΜΙΑ… 

ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ!


Από τα πρώτοφανή κι ανέκδοτα. Ο Δήμος Χολαργού με απόφασή του πετάει στα σκουπίδια ως έμβλημα της πόλης τον μέγιστον Περικλή κι αντ αυτού υιοθετεί βλακωδώς ένα αφηρημένο σκίτσο.
Πρωτοφανές, διότι ο ευκλεέστερος άνδρας της ελληνικής ιστορίας, ο άνθρωπος που επέβαλε τη δημοκρατία, αποτάσσεται ως έμβλημα από την πόλη στην οποία γεννήθηκε! .. Οι σημερινοί απόγονοί του Ελληναράδες του κερατά, δεν γούσταραν τη φάτσα του και την φτύνουν…
Την ώρα που σε ολόκληρη τη χώρα δεν υπάρχουν μνείες για τον δημιουργό της δημοκρατίας και του Χρυσού αιώνα, παρά μόνο στον Χολαργό, στα …έγγραφα του Δήμου και στην ιστορική εφημερίδα της πόλης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, που έχει ως έμβλημά της τη κεφαλή του Μέγιστου Περικλή…Πουθενά δεν υπάρχει στην Ελλάδα άλλη μνεία του Περικλή, εις δόξαν απάντων των μεταγενεστέρων!
Πληροφορηθείς ο βετεράνος ρεπόρτερ Απ.Βραχιολίδης, ιδρυτής της εφημερίδας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είναι ο πρώτος που εθέσπισε ως έμβλημα του Περικλή στην εφημερίδα προς 43 ετών.. κακκίζει την προκλητική απόφαση του Δ.Σ. του Χολαργού, με την εξής οργισμένη επιστολή.. που δημοσιοποιήθηκε χθες από την www.indobserver.blogsot.gr . IΔΟΥ τι σημειώνει:

Δεν υπάρχουν σχόλια: