Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!




ΜΕΓΑ ΣΚΑΝ ΔΑΛΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ… ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΠΈΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
Κόλπο των Παπα-γιωτών η εξαφάνιση του Περικλή ως εμβλήματος της ιστορικής πόλης ΚΑΝΕΙΣ από την πόλη δεν έχει συγκινηθεί ΓΕΝΙΚΗ Η ΒΟΥΒ-ΜΑΡΑ!
Οι δε…προοδευτικές αριστερίστικες …δυνάμεις του κερατά…λουφά-ζουν..Δεν έχουν λάβει ακόμη ντιρεκτίβα από τους κουκουλοφόρους ηγέτες τους..

Οι μηνυτές του Βραχιολίδη, γιατί εμφανίζονται ως μανιακοί, κατά ανθρώπου, που δεν τους έβλαψε ποτέ. Αντίθετα μάλιστα τους περιβάλε με συμπάθεια…
Μήπως έχουν νευροφυτικά;
Διότι η περίπτωσή τους κάθε άλλο παρά νορμάλ είναι…

ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ πρέπει να το χωνέψουν…
Είναι τιμάριον του ιστορικού Χολαργού από τα χωράφια του οποίου δημιουργήθηκε ο οικισμός τους!
Η λεγόμενη πόλη τους, είναι άνευ ιστορίας.. και σήμερα απλά …κοιτώνας, θάλαμος στρατοπέδου!!



O ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ZOYMΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠO  ΤΟ ΣΟΦΟ ΜΑΣ

Ο γνωστός σχολιαστής Γέρο-Σοφός, που τον βλέπετε σε άλλα σάϊτ, λέει πως θα μας δίνει τις τις ομολογουμένως βαθυστόχαστες συνεργασίες του και στην ιστοσελίδα μας ΑΝΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ… Φυσικά όταν θα έχει κέφια, διότι τα.. αποστάγματα δεν “βγαίνουν” εύκολα…
ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΌ ΠΑΛΑΒΩΣΑΤΕ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ…;
Δύο γεγονότα , Χολαργιώτικα προχθεσινά τράβηξαν την προσοχή μου που με κάνουν να ξύνω τις λιγοστές τρίχες της κεφαλής μου..
Το ένα αφορά την καρατόμηση.. του δημιουργού του Χρυσού αιώνα, του μοναδικού Περικλέους ως εμβλήματος της πόλεως Χολαργού και της τσόντας του οικισμού Παπάγου.
Τί ώθησε τους δημοτικούς άρχοντες σε τέτοια βέβηλη πράξη άνευ λόγου; Μήπως υπάρχει λόγος και δεν τον ξέρουμε, ώστε να αποκαθηλωθεί, να ακεδιωσθεί από τη γενέτειρά του (κατ΄άλλους ,ή τόπο διαμονής του για μερικούς άλλους) ο ευκλεέστερος πολιτικός της χώρας αυτής; Ειδικά αυτή την εποχή, και ειδικά σε καιρούς που κάθε πόλη ψάχνεται να βρει κάτι σημαδιακό για να προσδιορίσει την ταυτότητά της,ο Χολαργός, ενώ έχει το μεγαλύτερο χαρτί απ όλες τι ελληνικές πόλεις, τον μέγιστο Περικλή, ξάφνου τον αποτάσσει…

΄Οχι όμως και τόσον ξάφνου, διότι οι εισελθόντες στο Δ.Σ. Παπαγιώτες (αλαφροϊσκιωτοι και γενικώς με νοοτροπία φαντάρου, καλή ώρα ο δήμαρχος Ξύδης, το είχαν επιβάλλει από την πρώτη στιγμή… με πρώτη ενέργειά τους να εξαφανίσουν τον Περικλή από την ιστοσελίδα του Δήμου από πέρισυ Νοέμβριο 2011…Φαίνεται ότι ..τεκνοποιούν τέτοιες μπάσταρδες ιδέες κατά μήνα Νοέμβριο.Τότε τους έρχονται τα ..ρούχα τους!
Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η αποκαθήλωση του Περικλή είναι έργο των Παπαγιωτών, και οφείλουν πάραυτα να προβούν σε δημόσιες εξηγήσεις για την άφρονα εγκληματική και παγκοσμίως μοναδική απόφασή τους..
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι η γενική αδιαφορία του λαού του Χολαργού που έως στιγμής που έγινε γνωστή η είδηση, συνεχίζει το αιωνόβιο ροχαλητό του…Πού είναι εκείνες οι… προοδευτικές δυνάμεις της αριστεράς, που κάνουν καταλήψεις, διαδηλώσεις, που κρεμάνε τα πανό-βρακιά τους με συνθήματα και μπογιατίσματα στα ντουβάρια;. Πού είναι κρυμμένα αυτά τα καλόπαιδα ; Δεν τους συγκινεί το σκαδαλώδες γεγονός ότι Δημοτικοί άρχοντες τσαλάκωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια, την ιστορικότερη μορφή των Ελλήνων, θεμελιωτού της δημοκρατίας ; Αυτοί οι αριστεροί δεν αυτοπροσδιορίζονται ως …δημοκράτες; Δεν θα έπρεπε να σταθούν δίπλα στον αρχηγό τους, τον Περικλή; ΄Η άλλης δημοκρατίας αποσπόρια είναι; Αντί αυτοστιγμής να κάνουν κατάληψη του Δήμου και να απαιτήσουν την άμεση απόσυρση της εμετικής απόφασης, σιωπούν; Γιατί; Μήπως γιατί δεν έχουν ντιρεκτίβα από τα γκρίζα κέντρα που τους κατευθύνουν ως ερίφια; Ρε μας φυγάδευσαν τον Περικλή, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

Το άλλο θέμα , είναι αυτό της σύλληψης του εκδότη του Παρατηρητη Μάκη Βραχιολίδη.. Θέατρο του παραλόγου. Εκείνο που δε που μου κάνει ζωηρή εντύπωση είναι η εμμονή των κυρίως διωκτών του Βραχιολίδη ,Αρώνης λέγονται (πατήρ κι υιός) που από όσα διάβασα μάλλον θα πρέπει να ευχαριστούν τον Μάκη, μια και ο ίδιος είχε υπεραμυνθεί δικών τους θεμάτων… Καμιά βολή εναντίον τους δεν είδα!
Από που πηγάζει το μένος αυτών των Πασόκων, όπως πληροφορούμαι, δηλαδή φανατικών οπαδών ενός εγκληματικού κόμματος, όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία γεγονότα..
Προφανώς έχουν πρόβλημα νοητικής υγείας και καλόν θα είναι να επιληφθούν της εξέτασής τους οι γιατροί δημοτικοί σύμβουλοι. Διότι τόσα συσσωρευμένα παλαβά να συμβαίνουν εν Χολαργώ , δεν γίνεται κάποιος επικίνδυνος ιός θα κυκλοφορεί στην πόλη του Περικλέους! Ποιανού όμως Περικλέους που πλέον δεν είναι σήμα της πόλης αλλά μια απλή σκιτσογραφική καρικατούρα; Ποιό σημείο αναφοράς θα υπάρχει; Ευτυχώς που πρόλαβε ο κ. Νικολάου κι έστησε το άγαλμά του … Άγαλμα έχει κι ο Παπάγος .. Αλλά από σήμερα η ταυτότητα του Χολαργού είναι μια αφηρημένη ζωγραφία!
Ναύαρχε-Δήμαρχε Ξύδη τα θαλάσσωσες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: