Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΟ CNN


ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΛΑΒΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ :ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

"Άφρισαν" οι Σκοπιανοί για τον όρο "Σλαβομακεδόνες"το ορθόν ειναι Γυφτοσκοπιανοί




Τους "ετσουξε" τους Σκοπιανούς η δήλωση του κ. Aivo Orav όπου ο άνθρωπος τους απέδωσε την πραγματική φυλετική καταγωγή τους ότι δηλαδή είναι Σλάβοι, και ουδεμία σχέση έχουν με την ένδοξη ιστορία μας την οποία προσπαθούν να μας κλέψουν με την ευλογία νεοταξίτικων κέντρων.
Ο Σλάβος Πρόεδρος των Σκοπίων, Γκεόργκι Ίβανοφ κάλεσε σε διαβούλευση τον πρέσβη,Aivo Orav , της ΕΕ στα Σκόπια, λόγω της χρήσης από αυτόν του όρου «Σλαβομακεδόνες», με τον οποίο καθόρισε το σλαβικό λαό των Σκοπίων, στην τελευταία ομιλία του ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Από το γραφείο του προέδρου των Σκοπίων ανακοινώθηκε ότι ο πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Σκόπια θα κληθεί για διευκρινίσεις, εξαιτίας της χρήσης από αυτόν του όρου «Σλαβομακεδόνες» για τους πολίτες της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ίβανοφ αναμένεται να ζητήσει από τον Πρέσβη να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον σλαβικό λαό (που φέρει την ονομασία ‘μακεδονικός’) και να δηλώσει ότι σέβεται τις βασικές αρχές που καθορίζουν το εθνικό όνομα των Σλάβων των Σκοπίων, που σύμφωνα με τον Ίβανοφ είναι «Μακεδόνες».
Παρόμοια αντίδραση υπήρξε και από την κυβέρνηση των Σκοπίων, που μέσω μίας ανακοίνωσης διαμαρτυρήθηκε και καταδίκασε την έκφραση «Σλαβομακεδόνες» του πρέσβη των ΕΕ στα Σκόπια.
Φυσικά περιττό να τονίσουμε ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ θα πρέπει το συγκεκριμένο περιστατικό να το κάνει "σημαία" και να πηγαίνει τους Σκοπιανούς από "γωνία σε γωνία".Επιτέλους από επίσημα χείλη ακούστηκε το αυτονόητο.

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ CNN
Επίσης εδώ και 20 μέρες τουλάχιστον οι Σκοπιανοί κάνουν καταιγιστικές διαφημίσεις από το CNN… προβάλοντας το κρατίδιο τους ..με τη σημαία “τους” με το κλεμμένο άστρο της Βεργίνας… μιλάνε για επενδύσεις και τον ανύπαρκτο τουρισμό τους .. Τι τουρισμό και πράσινα άλογα ..βυζαντινές εκκλησίες δείχνουν και ολίγον τι Βαρδάρι ποταμό. Ο δε “μακεδονομάχος” του καναπέ …Σαμαράς το χαβά του… Εφησυχάζει, αλλά όπου νάναι θα ξεσπάσουν πολλά για το απόστημα των Σκοπίων και μάλιστα με προωθητή τη πουτάνα και φαύλη Γερμανία…
Και δεν έχουμε στήσει εδώ ούτε καν ένα γραφείο αντιπροπαγάνδας που να χτυπάει συστηματικά τους αλητήριους που μας επιβουλεύονται, που σταθερά ροκανίζουν τα σύμβολα μας… την ιστορία μας …

Δεν υπάρχουν σχόλια: