Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ρεπορταζ:H.N.A


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΤΕΙΝΕΣ 

ΣΠΕΙΡΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ!

Αυτές κατευθύνουν τις τύχες του ελληνικού λαού.Πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία οι μασόνοι κινούσαν τα νήματα... Η Μασονία είναι η υπέρτατη Αρχή-Αξία, κι όχι η Πατρίδα, ο Τούρκος Μασόνος δεν πολεμάει τον Έλληνα κι αντίστροφα. Προηγούνται τα συμφέροντα και οι σκοτεινοί σκοποί της Μασονίας κι όχι η Πατρίδα.Ο Γιωργάκης Παπανδρέου απέδειξε περίτρανα το μασονικό αξίωμα!
Σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασατοι ΄Ελληνες πολιτικοί είναι Τέκτονες, ή ανήκουν στα παρακλάδια της μασονίας, που είναι ολίγον τι πιο λάϊτ, όπως οι Λάϊονς, οι Ρόταροι και οι Σαεντολόγοι.. Μπουμπούκια όλοι. 
Μας πουλάνε μούσια σωτηρίας για την Ελλάδα κι αυτοί ανοίγουν το λάκο της... με εντολές ξένων κέντρων... Κι έπειτα απορούμε, πως διάολο τρώμε τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη και η πολιτική ηγεσία μας να σφυρίζει...πέρα βρέχει!

ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΛΗΡΙΚΩΝ 

ΜΑΣΟΝΩΝ...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. Και ρωτήστε 

τους:Τι ρόλο παίζουν μέσα στη μασονία;Τι 

επιδιώκουν;
Ο Γιωργάκης, ο μεγαλύτερος εγκληματίας
από συστάσεως ελληνικού κράτους
΄Οσο τον θεωρούσαμε εμείς αφελή..
τόσο και πιο χωμένος ήταν ο αλήτης
σε σπείρες συνομοσίας κατά της Ελλάδα..
Δείτε εικόνα καρνάβαλου!
Τα μέλη της Μασονίας δεν είναι τυχαία, οι περισσότεροι είναι προσωπικότητες, αλλά τραυματικά άτομα. Ανασφαλή και φιλόδοξα. Αλληλουποστηρίζονται και είναι χωμένοι σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.Ποιό είναι το μεγάλο αόρατο αφεντικό τους;.. Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάσουμε… Βλέπουμε τη δράση όλων αυτών των χθονίων υποκειμένων..και την τρώμε στο πετσί μας.Απολαύστε τους ..Φούσκες του κερατά… και εκτελεστές εντολών…  
  
                              Κάτω ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το αδερφάκι του Εθνάρχη, που ταϊζονταν χωρίς να κάνει τίποτε. Το έπαιζε απλά αδερφός!Μασονάρα κι αυτός.
 
Καραμανλης Αχιλέας και δεξιά ο τ. πρόεδρος Κωστής Στεφανόπουλος..Πάντως οι Ρόταρυ και οι Λάϊονς είναι μασογενείς μεν… αλλά ολίγο τι πιό λάϊτ..
και όλες τους ελεγχόμενα από τα εβραϊκά κέντρα αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: