Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΙ ΕΚΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ!


Έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ασπροπύργου. Βίντεο  

ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ: Ο ΑΚΟΜΗ ΜΗ ΣΥΛΛΗΦΘΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


Με ηθικό αυτουργό τον καταγέλαστο και συνυπεύθυνο των Μνημονίων Ευαγγ. Βενιζέλο. Χθες ο Τύπος αυτός , δημοκράταρος με πατέντα ζήτησε να ληφθούν μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής! Επειδή μέτρα δεν μπορούν να ληφθούν, ούτε νομικά ούτε άλλα θεσμικά, όπως το ομολόγησε, έστειλε το μπαλάκι στις ...κοινωνικές ομάδες που πρέπει αυτές να αντιμετωπίσουν ... τη Χρυσή Αυγή... Δηλαδή ο αληταράς και τυχοδιώκτης αυτός στρέφει έλληνες πολίτες εναντίον  άλλων.. που πρέπει να τους απομονώσουν ...διότι αλλιώς κινδυνεύει η...δημοκρατία!Ποια όμως η δημοκρατία των Λαμόγιων ή η δικιά του του...μαζί τα φάγαμε; ... Κι ο αληταράς ξεδιάντροπα εξακολουθεί να είναι ελεύθερος! Χάρις στην ανοχή του ελληνικού λαού που ακόμη δεν τον μπουζούριασε!
Θα υπάρξει μέγα θέατρο επ΄αυτού..περιμένετε!

Έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ασπροπύργου. Βίντεο
Έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα στο κτίριο των γραφείων της Χρυσής Αυγής Ασπροπύργου. Η έκρηξη που προκλήθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο 17ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών -- Κορίνθου άφησε πίσω της σοβαρές υλικές ζημιές στα γύρω κτίρια
και σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Η έκρηξη προκλήθηκε απο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του διώροφου κτιρίου, στον πρώτο όροφο του οποίου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Απο την ισχυρή έκρηξη έπεσε ένας τοίχος του κτιρίου, έσπασε η πόρτα των γραφείων στον 1ο όροφο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε κατάστημα που στεγάζεται στο ισόγειο, καθώς και σε διπλανά και απέναντι καταστήματα και ένα σπίτι. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι ερευνούν το χώρο για την συλλογή στοιχείων και υπολειμμάτων του εκρηκτικου μηχανισμού, προκειμένου να προσδιοριστει το είδος και η συνδεσμολογία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: