Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥσ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ! Ο ΝΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ..ΠΟΥ ΤΑ ΈΚΛΕΨΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΟΥΔΆΣΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!

ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ  ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ... ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 12 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ... ΚΑΙ 3500 ΆΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΑΝΤΕΣ!
Αποκαλύψεις του αεικίνητου σπουδαίου Ρεπόρτερ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: "ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ"

Ο Γιάννης Ντόκος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ομολογιούχων, των οποίων τα λεφτά έκλεψε το κράτος, έφυγε σκασμένος! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Παγκράτι.
Μπροστάρης στον αγώνα 11.000 και πλέον οικογενειών τις οικονομίες των οποίων καταλήστεψε το κράτος. Έβγαινε στα κανάλια, έκανε συνεχείς παραστάσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους , έμπαινε σε υπουργεία και πάσχιζε για τους Ομολογιούχους του Δημοσίου να τούς επιστρέψουν τα κλεμμένα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: