Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Επίσημη επίσκεψη στη Ρώμη πΜετά τους Δεσποτάδες-έστω κάποιους-μετά την ενορχηστρωμένη τακτική των λαμόγιων κυβέρνησης κι αριστεράς να στρέφονται κατά της Χρυσής Αυγής (βαφτίζοντάς την, κατά την φαιδρή παλαιοκομματική τακτική , ναζιστικό, φασιστικό κόμμα) έσκασε μύτη και ο γραφικός φιλογερμανός Παπούλιας, ρίχνοντας κι αυτός στο Πρωτοχρονιάτικο  Διάγγελμά του, βολές κατά του νεοσύστατου αυτού κομματιδίου.
Γιατί τόση τρομάρα; Ξέρουν κάτι όλοι οι βάλλοντες κατά της Χ.Α. που δεν ξέρουμε εμείς; Γιατί σκιάζονται γελοιοποιούμενοι; Δεν βλέπουν ότι ο ουσιαστικός φασισμός εκφράζεται από τους ίδιους, με προεξάρχοντα τον γελοίο και δοσίλογο Βενιζέλο ..που υποσχέθηκε να βγάλει ..από τη Βουλή τη Χ.Α.;
Φαιδρότητες καραγκιοζοπαικτών ,κλόουν που παριστάνουν το δημοκράτη! Δεν έχουν αντιληφθεί ότι στη συνείδηση του ελληνικού λαού δεν αντιπροσωπεύουν, ουδέν και οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα το λαό να βρει αποκούμπι σε μια παράταξη που επί τέλους μιλάει ελληνικά και όχι άναρθρα υπερ ξενοκίνητων ιδεογραφημάτων. Βέβαια ο Μιχαλολιάκος,  έχει υιοθετήσει ένα τσαμπουκά.. Αλλά ο λαός που περιμένει έναν Μεσσία για να τον βγάλει από τα αδιέξοδα, δυνατόν -λέμε- να συμβιβασθεί και με έναν τσαμπουκαλή... ΄Αλλωστε του ΄Ελληνα του άρεσαν πάντα τα νταϊλίκια! ΄Ιδομεν. 
Κατά τις εκτιμήσεις της σήμερον , αν συνεχιστεί το τροπάρι αυτό των επαγγελματιών φάλτσων ιεροψαλτών ,θα συμβεί τούτο:΄Οπως ο λαός υπερψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ από θυμό και μόνο κι όχι από καμιά ιδεολογική συμπάθεια με τους γκρίζους και κουκουλοφόρους του Τσίπρα, έτσι στις προσεχείς εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα πάρει τη μερίδα του λέοντος σε ψήφους.. Το προβλέπουν όλοι , όχι μόνον εμείς... για αυτό και βγάζουν αφρούς.. Αναμένεται δε όσο πλησιάζουμε σε εκλογές να επινοούν καθημερινά όσα σατανικά κατεβάζει το δεημοκρατικό κεφάλι τους, προκειμένου να φρενάρουν την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής... Σχεδιάζουν πολλά... και δεν ξέρουμε αν η Χ.Α. θα τη σκαπουλάρει...

Σχετικώς με τις μαλακίες του Προέδρου Παπούλια η Χ.Α. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Χολή και μίσος κατά της Χρυσής Αυγής έσταξε και σήμερα ο  πρόεδρος της κατ' επίφαση δημοκρατίας. Χρησιμοποίησε μάλιστα υπονοούμενα του στυλ: "φαινόμενα φασιστικής έμπνευσης δεν ταιριάζουν στον ελληνικό λαό" και "χρέος της πολιτείας είναι να μην αφήνει κενά για κήρυκες μιας νέας τάξης πραγμάτων".
Το μόνο που έχουμε να απαντήσουμε είναι ότι για τη σημερινή λεηλασία της χώρας από τους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους πλουτοκράτες δε φταίει ο... φασισμός, αλλά οι προδότες και οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες. Στην "ευγενή τάξη" των τελευταίων ανήκει και ο νυν πρόεδρος της κατ' επίφαση δημοκρατίας. Λέμε "κατ' επίφαση δημοκρατία", διότι κάθε άλλο παρά δημοκρατικό είναι η νομοθετική εξουσία να νομοθετεί υπέρ της οικονομικής καταστροφής των χαμηλών κοινωνικά στρωμάτων και παράλληλα να προστατεύει ως κόρη οφθαλμού τα δικά της τεράστια κέρδη και προνόμια (αποζημιώσεις βουλευτών, υπουργών, προέδρου δημοκρατίας, αλλά και χρηματοδοτήσεις κομμάτων, αφορολόγητο βουλευτών κλπ).
Για τους παραπάνω λόγους η Χρυσή Αυγή δεν παρέστη σήμερα στην τελετή του κ. Παπούλια και αρνείται οποιαδήποτε "κοινωνική συναναστροφή" με αυτούς που ευθύνονται για τον διεθνή διασυρμό της χώρας και την ισοπέδωση του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: