Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ... 

Το μήνυμα αυτό δεν το βάζουμε τυχαία. Αν παρακολουθείτε τα δημοσιεύματά μας, αν διαβάσατε τα περί της ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ μας, αν προσέχετε τι και πως  λαλούν οι πράκτορες των δήθεν δανειστών μας, τότε θα πρέπει να σκεφθείτε.Είμαστε προγραμματισμένοι για διάλυση. Πάρτε ό,τι έχετε σε  Τράπεζες.. ΄Ηδη  παίζει και το σενάριο τρομοκράτησης μας με τις βόμβες , είναι μέσα στο πρόγραμμα κι αυτό...
Εμείς το είπαμε κι αμαρτίαν ουκ έχομεν.

ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΜΑΣ!  


ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ!                                                   



Ζούμε μια ανείπωτη κατοχή. Το κράτος το οποίο υποτίθεται οτι έπρεπε να είναι αρωγός του πολίτη,  έχει μεταβληθεί σε στυγνό διώκτη του.
Μετά την άγρια φορολόγηση των Ελλήνων, τα χαράτσια δίχως τέλος, τις κατασχέσεις που έρχονται για όσους δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, το επόμενο βήμα είναι να σας κατάσχουν τις καταθέσειςς σας.
Η Ελλάς φυλλορροεί από τους δωσίλογους πολιτικούς ταγούς. Δείτε πώς πάνε να κάνουν τη χώρα μας άντρο τρομοκρατών. Διεθνής στρατός ετοιμάζεται να έρθει και να εγκατασταθεί στις πόλεις για τον έλεγχο και την επιβολή της ...δημόσιας τάξης. Η κυβέρνηση μπορεί να επικαλεστεί λόγους έκτακτης ανάγκης και κινδύνου της δημόσιας ασφάλειας και να προβεί σε φασιστικές αποφάσεις.
Τα χρήματά σας στις Τράπεζες κινδυνεύουν. Από την μια μέρα σστην άλλη μπορεί να χαθούν. Δεν θα είναι ένα απλό Χρηματιστήριο του 1999-2000 όταν και  χάθηκαν περιουσίες σε διάστημα 2 ετών. Εδώ, με την αιφνίδια κατάσχεση των καταθέσεών σας, θα φτωχοποιηθούν όλοι οι Έλληνες σε μια στιγμή. 
Δεν τρομοκρατούμε, προειδοποιούμε γι' αυτά που έρχονται και ήδη έχουν σχεδιαστεί σε σκοτεινά γραφεία τοκογλύφων-εγκληματιών σε βάρος του ελληνικού έθνους!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Και να μην ξεχνάτε πως το πρόβλημα μας το δημιούργησαν οι μαφιόζοι των Τραπεζών.. Τα δάνεια που παίρνουμε πηγαίνουν κατ΄ευθείαν στις Τράπεζες...Τα παίρνουν από τον καταληστευμένο λαό και τα δίνουν στους Τραπεζίτες..
Με την απόσυρση των δικών μας χρημάτων δεν θα κλονισθούν, διότι έχουν τα λαμόγια  τους που μαζί τα τρώγανε... κι όπως ξέρετε κανείς κατέχων δεν πλήρωσε ούτε ένα Ευρώ. Οι Κυβερνώντες, πρακτορίσκοι Τραπεζών ξεζουμίζουν τον λαό, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, αλλά δεν έχει θιγεί καμιά παρεούλα τους... Θυμηθείτε πια! Τι άλλο περιμένετε, αντισταθείτε, προστατέψτε ό,τι σας έχει μείνει! Αυτή τι στιγμή οι δοσίλογοι, λειτουργούν το σχέδιο της κατατρομοκράτησης του λαού, ώστε με το φόβο να τον αδρανοπιήσουν τελείως... για να ακολουθήσουν μετά τα άλλα πλάνα .. του γενικού ξεπουλήματος κι αρπαγής του τεράστιου  πλούτου της Ελλάδας! 

Και στο κάτω της γραφής γιατί έχεις τα χρήματά σου στην Τράπεζα, μήπως για θλιβερά επιτόκια;Δεν αξίζει τον κόπο.Σκέψου, και θωρακίσου!

    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !          

**Το μήνυμα διαμορφώθηκε σε συνεργασία των blogs: ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΑΝΕΞ.ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, PRESS-BANK &   από HLLASNEWS-AGENCY 

Δεν υπάρχουν σχόλια: