Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ .. ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!


ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ- κάτοικοι της περιοχής Αγ.Παντελεήμονα , είναι οι λιγότεροι που διαβάζουν αυτήν την ιστοσελίδα . 

ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ...ΡΩΣΟΙ! ( Πώς κι έτσι;)

ΟΧΙ ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ   ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΜΑΛΑΚΑ ..ΛΑΟ!


Είναι ένας προς πέντε  από όλους τους  αναγνώστες μας ( 271 από τη Γερμανία και μετά βίας 58 από την Ελλάδα ..Ακολουθεί η Ρωσία με 35 αναγνώστες.

Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί οι Χριστιανοί ... του εξωτερικού....να μας διαβάζουν ...και γιατί; 


Εμείς βγήκαμε σαν ιστοσελίδα να σταθούμε δίπλα στο κάτοικο του Αγ. Παντελεήμονα..κι αφού πετύχαμε με τις επεμβάσεις μας να ηρεμήσει η περιοχή κάπως από τους λαθρομετανάστες... και τις αθλιότητες  των αριστερών-ΣΥΡΙΖΑ- κ.λ.π. σήμερα ...η ανεπάρκεια των εφησυχαζόντων κατοίκων να υστερεί δραματικά...  σε σχέση με αναγνώστες μας από άλλες περιοχές!

Δεν κλαίμε για την κατάντια.ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ απλά ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Πρόβλημα γκέτο δεν θα υπήρχε στον Αγ. Παντελεήμονα , αν οι κάτοικοι της περιοχής δεν εφησύχαζαν μακαρίως και χρονίως! ( Οι περισσότεροι φοβισμένοι... δημόσιοι υπάλληλιλίσκοι...και συνταξιούχοι...του πανάθλιου Δημοσίου μας)

Κάπως πήγαν να αφυπνισθούν με τις πρωτοβουλίες, τις νταηλίδικες που πήραν οι Χρυσαυγίτες-γιατί κάποιοι από δαύτους ,ήταν κάτοικοι της περιοχής!

 Αντέδρασαν... δυναμικά. Και βασικά, για να λέμε την αλήθεια.:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδείχθηκε από το γκέτο.. του Αγίου Παντελεήμονα... ο οποίος ατυχώς, δεν ελέησε δεόντως με  το πτωχό νιονιό των κατοίκων...που συνεχίζουν να καθεύδουν! 

ΓΚΕΤΟ στο Αγ. Παντελεήμονα δεν θα υπήρχε ... αν οι κάτοικοι του δεν κοιμόντουσαν... μακαρίως και βλακωδώς, χρονίως! Γι αυτό και εν τέλει μπούκαραν στην περιοχή τους...τόσοι Λαθρομετανάστες...,αλλοιώνοντας τη χαρτογραφία της περιοχής ... και μάλιστα με ...τσαμπουκά..κατακτητή!... Κυρίως ..Ισλαμιστή! Θού Κύριε! Ο Αράπης , ο ξυπόλητος ... επέβαλε και κανόνες στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα!...

ΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΆ ... ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΚΕΤΟ ΑΝ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΕΙΧΑΝ ...ΕΠΙΕΙΚΩΣ ...ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ! 
Φαίνεται... από τα στοιχεία μας.. Μας διαβάζουν περισσότερο στη Γερμανία , Ρωσία κ.λ.π. παρά ..οι άμεσα- ενδιαφερόμενοι- Αγιοπαντελιώτες... αλαφροϊσκιωτοι! 

Και για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία... απλά ΔΕΙΤΕ, πόσοι από τα φυτωειδή των κατοίκων της περιοχής..μετέχουν...στα αγωνιώδη της περιοχής. 
Μονάχα ..ένας δικός μας συνεργάτης, ο Νικολάκης, και άνθρωποι της Χρυσής ΑΥΓΉΣ... ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ... Όπερ σημαίνει: 


ΟΙ ΧΑΛΒΑΔΕΣ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ- κάτοικοι της περιοχής Αγ.Παντελεήμονα , είναι οι λιγότεροι που διαβάζουν αυτήν την ιστοσελίδα . Είναι ένας προς πέντε  από όλους τους  αναγνώστες μας ( 271 από τη Γερμανία και μετά βίας 58 από την Ελλάδα ..Ακολουθεί η Ρωσία με 35 αναγνώστες. 
Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί οι Χριστιανοί ...να μας διαβάζουν ...και γιατί; Εμείς βγήκαμε σαν ιστοσελίδα να σταθούμε δίπλα στο κάτοικο του Αγ. Παντελεήμονα..κι αφού πετύχαμε με τις επεμβάσεις μας να ηρεμήσει η περιοχή κάπως από τους λαθρομετανάστες... και τις αθλιότητες  των αριστερών κ.λ.π. σήμερα ...η ανεπάρκεια των αεφησυχαζόντων κατοίκων να υστερεί δραματικά... 
σε σχέση με αναγνώστες μας από άλλες περιοχές!
Δεν κλαίμε για την κατάντια. Πρόβλημα γκέτο δεν θα υπήρχε στον Αγ. Παντελεήμονα , αν οι κάτοικοι της περιοχής δεν εφησύχαζαν μακαρίως και χρονίως! ( Οι περισσότεροι φοβισμένοι... δημόσιοι υπάλληλοι...και συνταξιούχοι...)
Κάπως πήγαν να αφυπνισθούν με τις πρωτοβουλίες, τις νταηλίδικες που πήραν οι Χρυσαυγίτες-γιατί κάποιοι από δαύτους , κάτοικοι της περιοχής , αντέδρασαν... δυναμικά. Και βασικά, για να λέμε την αλήθεια....η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδείχθηκε από το γκέτο.. του Αγίου Παντελεήμονα... ο οποίς ατυχώς, δεν ελέησε δεόντως  το πτωχό νιονιό των κατοίκων...που συνεχίζουν να καθεύδουν! ΓΚΕΤΟ στο Αγ. Παντελεήμονα δεν θα υπήρχε ... αν οι κλάτοικξοιί του,,, δεν κοιμόντουσαν... μακαρίως και βλακωδώς, χρονίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: