Κυριακή 24 Μαρτίου 2013


ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!



Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ. ΌΠΩΣ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ 

ΑΠΟΤΕΦΡΏΝΕΤΑΙ!
Και για να ξανανθίσει χρειάζονται 50-100 χρόνια!

ΠΟΥΤΙΝ ή ΠΟΥΣΤΙΝ

"Την εντολή της εκτέλεσης την έδωσε ο ίδιο ο Πούτιν, που όλο αυτό τον καιρό βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με Γερμανία-και ΗΠΑ.
Δεν είναι θέμα συνωμοσίας, ούτε μόνο Γερμανίας.Είναι θέμα οικονομικών παιχνιδιών και ελέγχου των νέων γεωπολιτικών σχηματισμών που διαμορφώνονται. και ελέγχου του πλούτου.
΄Οποια δήποτε απόφαση και αν λάβουν σήμερα στο eurogroop, Η Κύπρος χρεοκοπεί και χρεοκοπία θα φέρει άμεσα τα εξής αποτελέσματα.
1)Ανατινάσσεται αυτόματα το μετοχικό κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κι αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς τι σημαίνει.
2)Αυτόματα διασπάται το Ευρώ με ανυπολόγιστες συνέπειες..

Με τη χρεοκοπία της Κύπρου τα κεφάλαια θα πάνε σε Φραγκφούρτη ,Παρίσι και Λονδίνο.
Ο Πούτιν επιθυμεί τον ενταφιασμό της Κυπριακής οικονομίας, διότι με τις καταθέσεις μεγιστάνων της Μαφίας, χάνει φόρους-έσοδα η Ρωσία.Καταλάβατε;  Κι απορώ  πως οι Κύπριοι πολιτικοί δεν είδαν το θέμα από αυτή τη διάσταση...και πιάστηκαν στον ύπνο, Χωρις σχέδιο, χωρίς τίποτε κινούνται αυτή τη στιγμή!
Κύριοι τελείωσε η Κύπρος από τον οικονομικό χάρτη!
Αυτά είπε στο ράδιο real fm  πριν από  λίγη ώρα (5.30) διαπρεπής αναλυτής και παίκτης στο city  ΤΟΥ ΛΟΝΔΊΝΟΥ κ. Πάνος Παπαναγιώτου ή κάπως έτσι , δεν συγκρατήσαμε το όνομα,(αυτό ελέγχεται εύκολα) γιατί μείναμε αποσβολομένοι από τις σίγουρες εκτιμήσεις του.
Είπε κι άλλα. Αρκεσθείτε σ΄αυτά που επέρχονται....  "

Εμείς θα προσθέσουμε αυτό. Αφού δεν υπάρχει καμιά ελπίδα σωτηρίας για την Κύπρο, τότε
οι Κύπριοι, οφείλουν ΤΩΡΑ να τα κάνουν λίμπα, .. και βλέπουμε μετά που θα γτρέχουν οι εκβιαστές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: