Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΠΑΙΝΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ α λά ΜΑΚΑΡΙΟ, πάντως υπάρχουν σχετικές φήμες για τις μελλοντικές προθέσεις του κ.Χρυσοστόμου

Arxiep Anastasiadis
Ο Αρχιεπίσκοπος με τον πρόεδρο της δημοκρατίας στον οποίο ανακοίνωσε την πρόθεση της Εκκλησίας .

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΩΡΙΖΕΙ την περιουσία της , 
που είναι μεγάλης έκτασης, στο ΚΡΑΤΟΣ
Σήκωσε παντιέρα ευεργετική ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.Χρυσόστομος με την απόφασή του να συμπαρασταθεί στον πιεζόμενο από τους δανειστές Ευρωπαίους, λαό του, όλη την περιουσία της Κυπριακής Εκκλησίας.

ΑΧ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΓΟΝΕΊΣ!


 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ ( Χωρίς σχόλια ). Για περισσότερο ..σοk στο  www.indobserver.blogspot.gr 



To έβαλε στο κρεμαστάρι...


  Το βάλανε-αφήσανε στο φούρνο μικροκυμάτων!
 Το πέταξε μέσα στο καρότσι του σούπερ μαρκετ! ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΙΚ! 

Εκανε πιπίλα το ντουφέκι   

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...

ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΤΥΠΟ:

Η THE WLL STREET JOURNAL γράφει εκτενές ρεπορτάζ  για το ιστορικό χθεσινό όχι των Κυπριων!


Το κοινοβούλιο απέρριψε συμφωνία διάσωσης της κυβέρνησης  στη ζώνη του ευρώ χωρίς καμιά  ψήφο υπέρ της, μια απόφαση που θα μπορούσε να επιταχύνει την πιθανή κατάρρευση των τραπεζών της και να στείλει το μικρό νησιωτικό έθνος εκτός από τη ζώνη του ευρώ.
Οι νομοθέτες σε Κύπρος καταψήφισαν μια τράπεζα- κατάθεση εισφορά, μέρος του νομοσχεδίου που απαιτούνται για να εξασφαλίσει ένα διεθνές σχέδιο διάσωσης και αποφύγει τη χρεοκοπία. Η κίνηση που τη χώρα σε μια πορεία σύγκρουσης με τους ευρωπαίους εταίρους της.Ματίνα Stevis αναφέρει. Φωτογραφία: AP.
Ακόμα και το κυβερνών κόμμα του Προέδρου Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία πριν από τέσσερις ημέρες, αρνήθηκε να την υποστηρίξει, αφήνοντας τη χώρα με λίγες επιλογές για να αποτρέψει μια οικονομική κατάρρευση τομέα. Η απόρριψη έγινε με επίκεντρο την πιο αμφιλεγόμενη πτυχή της συμφωνίας-ένα φόρο επί των ατομικών τραπεζικών καταθέσεων και ήρθε ακόμα  η πρόταση από αξιωματούχους που  προσπάθησαν να ηρεμήσουν αντιρρήσεις με την απαλλαγή των καταθετών με λιγότερο από € 20,000 ($ 26,000)..

Δεν υπάρχουν σχόλια: