Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013


ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΟΚΑ;

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΥΜΠΡΙΚΑ ΑΥΤΗ .. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ! ( είναι μονιμα εδω, στη δεξια στηλη ΜΑΣ) ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΥΜΠΡΙΚΑ ΑΥΤΗ .. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ!
"ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΑΚΡΟΠΟΛΗ! BLOGGERS ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ..ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ!..ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΩΡΕ ΕΙΣΤΕ! ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ -ΠΑΣΟΚΟΥΣ- ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΆΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΜΑΣ"

ΤΩΡΑ μας βγήκε και η κυπριακή κρίση..εκεί δόθηκαν ήδη κάποια μηνύματα..Το υπογράμμισε Κύπριος υπουργός, πριν από λίγη ώρα στον real fm: " Η μόνη ελπίδα είναι η αξιοπρέπειά μας.Θα την υπερασπιστούμε. Ο,τι μας κάνουν οι ξένοι, θα το εισπράξουν , θα κάνουμε τα ίδια κι εμείς εναντίον τους! Δεν θα τους αφήσουμε έτσι!
Τί σημαίνει αυτό; Πολλά ... ΄Ηδη κάποιοι άλλοι, βλέποντας ότι έχει πατώσει η συνεργασία τους με τους γκάγκστερς της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, μιλάνε για τη δική τους ένωση, αλά ΕΟΚΑ, αλλά σε εκσυγχρονισμένη μορφή...
Φαίνεται απίστευτο; για να δούμε...Πάντως άρχισαν να το σκέπτονται.. Παρατηρούν:"Ο πνιγμένος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, ενώ έχει δυνατότητες να κάνει τους άλλους να τρέμουν.. Από τους Ελλαδίτες δεν περιμένουμε τίποτ", υπογραμμίζουν οι συνομιλητές μας που είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: