Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...



ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
Συνελήφθησαν στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 20, 21 και 22 ετών, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές σε διαμερίσματα και αποθήκες πολυκατοικιών. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε διαρρήξεις σε διαμερίσματα και αποθήκες πολυκατοικιών στα οποία εισέρχονταν παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, προσωπικά έγγραφα, ποδήλατα και άλλα αντικείμενα. Όπως εξακριβώθηκε, η σπείρα είχε διαπράξει, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα, δεκαεννέα (19) διαρρήξεις-κλοπές σε διαμερίσματα και αποθήκες στην Κυψέλη, στο Βύρωνα, στο Παγκράτι, στην Αγία Παρασκευή και στο Αγρίνιο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
crimesonair



Πέντε ανήλικοι (3 Έλληνες και 2 Αλβανοί) "μπούκαραν" σε σπίτι 73χρονου στις Σέρρες

Οι δράστες ήταν και οι 5 ανήλικοι και συνελήφθησαν χτες επειδή προσπάθησαν να κλέψουν σπίτι 73χρονου στις Σέρρες. Πρόκειται για 3 Έλληνες 16 και 19 ετών και 2 Αλβανούς 17 ετών. Ειδικότερα, στο Χρυσό Σερρών, νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι τρεις από τους προαναφερόμενους, αφού διέρρηξαν το σπίτι ενός 73χρονου εισήλθαν σε αυτή, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο τους ανέμεναν οι υπόλοιποι δύο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των προαναφερόμενων.
 seleo.gr


ΟΙΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.. Φασιταριο του κερατα ήταν πάντα και πάντα η φωνή της Κυβέρνησης! Η δημοσιογραφία τους είναι κατευθυνόμενοι


Ξέσπασμα γνωστής δημοσιογράφου: Επεσα θύμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ – Η ωμή παρέμβαση του Γιώργου Μουρούτη

Ξέσπασμα γνωστής δημοσιογράφου: Επεσα θύμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ – Η ωμή παρέμβαση του Γιώργου Μουρούτη

Φωτιές ανάβει η επιστολή που έστειλε η δημοσιογράφος και μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστρια της Πρωινής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ (μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη) με την οποία κατακεραυνώνει διοίκηση και κυβέρνηση κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις, λογοκρισία και αυταρχισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: