Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ..ΕΞΥΠΝΑ...

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ: κι αποκαλύπτει:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΥΣΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΕΩΣ ΤΟΥΣ 40 βαθμούς Λάβετε τα μέτρα σας... ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ! ..Αν και οι διπλωματικές μετακινήσεις γίνονται μέσα σε ανεκτό περιβάλλον.. Αν το τσούζετε με ουϊσκάκια, ( και πολλοί εξ υμών...λόγω επαγγελματικών καθηκόντων... του δίνετε και καταλαβαίνει..) και γιατί όχι..; Μην σκιάζεστε, πίνετε ανθρακούχα ποτά παράλληλα... Γενικώς οι κάψες στο διπλωματικό σώμα είναι σπάνιες ..όχι πέραν του τριημέρου. Μετά όλα λειτουργούν μέσα στη νηνεμία του ραχατιού.. 


ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ:

Και η συμβουλή μου... : Αν αισθανθείτε ζαλάδα από το ποτό ή  την κάψα του καλοκαιριού,  πάρτε μία -2 ασπιρίνες (αναβράζουσες κατά προτίμηση ) και σε 5 λεπτά θα είστε νορμάλ.Το λέει ένας άνθρωπος με πείρα στις διπλωματικές δεξιώσεις..Ποτέ δεν φάνηκα... ούτε καν πιωμένος, ενώ έπινα τον άπατο! Η συνταγή της ασπιρίνης είναι καταλυτική.Θα το πω και το ξέρουν οι γιατροί!..Αλλά πολεμάνε την ασπιρίνη με χίλιες δυο αστείες επιχειρηματολογίες... ΔΙΑΠΛΕΟΚΟΜΕΝΟΙ  ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ..Γιατί πριν γίνουν γιατροί... εγώ είχα ανακαλύψει τη ΑΣΠΙΡΙΝΗ.. Τα συν και τα πλην της!

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ την ανακαλύψουν... αλλά λόγω των ...διαπλεκομένων αθλειοτήτων τους... σπάνια θα βρείτε γιατρό να σας συνιστά...ασπιρίνη... Αντίθετα  θα την αποτάσσει μετα βδελγμίας,  Ο...αληταράς! Ναι το σπουδαιότερο φ'αρμακο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.Και Ιπποκράττειο βεβαίως...βεβαίως!


Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...  Η ΒΑΥΕR.. ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΛΥΤΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!
(Πάντα οι Γερμανοί ήσαν σπουδαίοι κλεφταράδες-Τώρα κατακλέβουν ολόκληρη την Ελλάδα!)
Δεν προπαγανδίζω ασφαλώς υπέρ του εγχωρίου αντιπροσώπου της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ ασφαλώς , αντίθετα είμαι οργισμένος ... με τον κοινόν μαφιόζο αυτόν... ο οποίος σε μια νύχτα ... το κουτάκι της ασπιρίνης από 0,40 λεπτά το έφτασε  στα 2 ευρουλάκια ...και βάλε!.. 

Αφού βέβαια ο μπάσταρδος, δημιούργησε στην ελληνική αγορά τεχνητή  ...έλλειψη του..προϊόντος... Τελών ο αλήτης αυτός υπό την καθοδήγηση των Γερμαναράδων της ΜΕΡΚΕΛ -ΣΟΪΜΠΛΕ! 
Συνεπώς γι αυτά τα μπασταρδάκια της Γερμανοαρπακτής, κάτι πρέπει να κάνουμε!  Εσύ αναγνώστη..θα κάνεις μια τρύπα στο νερό κι αυτό οι Γερμαναράδες το ξέρουν και γι αυτό βυσσοδομούν σε βάρος ολοκλήρου του έθνους! Είσαι μοντελάκι ΡΕ...
Επειδή έχω πάρει τα απάνω μου... θυμάμαι πως αντίπαλο... δέος  της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ  ήταν  το ALGON!..και ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ!.. ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, που ενώ φωνάζει, η ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ,ελληνική πολιτεία , αυτή η ξεπουλημένη.. πολιτεία..κάνει πως δεν κατακαβαίνει!
ΚΙ ΟΜΩΣ την ψωφίσανε οι λαμόγιοι της κρατικής πλάκας... 

Τη χάψανε, οι πανάθλιοι Γερμαναράδες , που κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα ... από εποχής... Βαρβάρων-βαυαρών!...Κλεφτοκοτάδων ΓΕΡΜΑΝΩΝ! Εξαερίστηκε το ALGON ..από τους δόλιους Γερμαναράδες;...


Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ,-μάθετε το- είναι ανακάλυψη του Ιπποκρατη. Αποτελεί δεν το ΠΛΕΟΝ  θαυματουργό φάρμακο της ανθρωπότητας.. γι αυτό και πολεμιέται αγρίως από γιατρούς... Διότι αν οι άνθρωποι συνήθυζαν στην ασπιρινή... οι γιατροί απλά δεν θα είχαν δουλειά! Και διότι η δουλειά τους, ως γνωστόν, στηρίζεται σε εκφοβισμούς!


Η ασπιρίνη δεν είναι μονο παυσίπονο... αλλά προληπτικό κι αποτρεπτικό  είδος για πολλές ασθένειες ( Καρκίνος κ.λ.π.)

Κλείω την παρένθεση...

Υπήρχε όμως κι ένας άλλος , αχτύπητος στις πρεσβευτικές δεξιώσεις ,ο σημαντικός καθηγητής του Πολυτεχνείου, Νεζερίτης... ο οποίος δεν έλλειπε  από καμιά δεξίωση ξένων πρεσβειών εν Αθήναις...Και με τον γνωστό κυνισμό του έλεγε:

--Κοίταξε, μου έλεγε... Εγώ έχω λύσει το σιτιστικό μου πρόβλημα... Αφού η γυναίκα μου...δεν βάζει ποτέ τσουκάλι σπίτι... οι δεξιώσεις των πρεσβειών, που έχουν την ευγένεια να με προσκαλούν ..μου λύνουν συναρπαστικά το πρόβλημα της πείνας... Νταλακιάζω , διότι συχνά πολλές εθνικές εορτές των χωρών.. συμπίπτουν...με αποτέλεσμα να τρώω πολλαπλασίως... ..την ίδια μέρα!


Εκείνο δε που δεν υποφέρω, φίλε, μου, είναι ότι στις δεξιώσεις αυτές κουβαλιούνται και σπουδαιοφανείς κυράδες, γνωστών Ελλήνων, που έχουν το χούγι να σουφρώνουν μεζεδάκια και κυρίως γλυκάκια..που μεταφέρουν σε εκείνες τις μεγάλες τσάντες τους που κουβαλένε ή  στις τσέπες τους! Αυτό με αποτρελαίνει... " 

Ταύτα από τον Πανέξυπνο καθηγητή Νεζερίτη.

Εκείνο που πρέπει να επισημάνω ..για τον καύσωνα που άρχισε ήδη από χθες  είναι: Μη δίνετε καμιά σημασία στους .."τρομοκράτες γιατρούς:"

1) Μπορείτε να πίνετε

2) Να παίρνετε καμιά ασπιρινούλα...

3) Αλλα πλήζ μακρυά από το ήλιο... Μην μετακινείστε και κάνετε ντουζ τουλάχιστον στη θερμοκέφαλη... κούτρα σας... 

Θα είστε αιωνίως ..περδίκι!

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ... εκτάκτως εδώ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: