Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΤΕ Η ΣΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ....

"Ανατριχιαστικό: Πούλησαν τα δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου σε ιαπωνική εταιρεία"?? Ότι μακακία θες στο διαδίκτυο την διαβάζεις.

Ύμνος

Απίστευτο, τρελό αλλά όχι αληθινό: «Στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard ανήκουν τα πνευματικά δικαίωματα του Εθνικού μας Ύμνου (στίχοι Διονύσιος Σολωμός, μελοποίηση Νικόλαος Μάντζαρος) και άρα απαγορεύεται η χρήση του χωρίς να αποδίδονται πνευματικά δικαιώματα!

Απί


3

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Γνωστός οπαδός της Δόξας Δράμας φωτογραφήθηκε στο Πεκίνο, κρατώντας το κασκόλ της ομάδας του και οι αρχές της χώρας τον φυλάκισαν για 48 ώρες ως... τρομοκράτη!


1

Ως ένα «σημαντικό χρηματοδότη» της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει έναν από τους εφοπλιστές της χώρας η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την εν λόγω προκήρυξη της οργάνωσης «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαικές Δυνάμεις», σημαντικός χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«… το μήνυμα του [Γεωργίου] Παπαδόπουλου φροντίζει να μεταφέρει ο Τ. Μιχαλόλιας, αδελφός του ‘φύρερ’, με διασυνδέσεις στους επιχειρηματικούς κύκλους, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνδέεται σήμερα με έναν σημαντικό χρηματοδότη της Χ.Α., τον εφοπλιστή Μαρινάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά η προκήρυξη.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/11/blog-post_9410.html#ixzz2kyZJa3ZG

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΡΙΟΡΗ...TO WI-FI...ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ...
Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του,  έκανε γνωστό  Πως, εντός του 2014, θα υπάρξει δωρεάν ασύρματο Wi-Fi internet σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης, δεν είχε γνωστοποιηθεί
το πως αναμένεται να εξελιχθεί το συγκεκριμένο πλάνο, με τον Πρωθυπουργό να διαβεβαιώνει τότε πως, εφόσον αυτό ειπώθηκε δημοσίως, θα γίνει. 

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: