Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ...

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ...
Εμείς παρά το ότι γνωρίζουμε το εύρος της κενότητας των πολιτικών σαλτιμπάγκων ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΦΡΟΝΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Επίσημη «πρεμιέρα» της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Η Καθημερινή - ‎πριν από 5 λεπτά‎
Με την κοινή συνεδρίαση του Κολεγίου των Επιτρόπων και του υπουργικού συμβουλίου στο Ζάππειο ξεκινά σήμερα η ελληνική προεδρία της Ε.Ε. Η συνεδρίαση αυτή σηματοδοτεί επισήμως την έναρξη της προεδρίας. Μετά το πέρας της, ο πρόεδρος της ...

Συνήγορος Ξηρού: Ο Χριστόδουλος είχε τις προϋποθέσεις για την ...

News247.gr - ‎πριν από 41 λεπτά‎
"Η παραβίαση της άδειας είναι πλημμέλημα, έγινε συνειδητά και είναι μια πολιτική απόφαση", είπε, μιλώντας στον Αντέννα ο δικηγόρος του Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης σημειώνοντας πως ο πελάτης του είχε τις προϋποθέσεις για την άδεια που ...

Άδ. Γεωργιάδης: «Ήταν σωστό το μέτρο των 25 ευρώ»

Ημερησία - ‎πριν από 15 λεπτά‎
Παρά την απόφαση της κυβέρνησης για απόσυρση του μέτρου για το 25ευρο για εισαγωγή και νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε την Τετάρτη ότι θεωρεί πως το μέτρο είναι σωστό και θα έπρεπε να υπάρχει.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ! ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ..Σ ΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ!


Η κυβέρνηση καταργεί το 25ευρω στα νοσοκομεία

Κατόπιν τούτου...μπορεί και πάλι να ψηφίσετε κοινά μαλάκια ( ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ)..όλα αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα που σας πιάνουν τον κώλο... με δείγμα ευφυϊας κάτω του μετρίου... Φιγουρατζήδες και Λεροί είναι σε όλα!
Η κυβέρνηση καταργεί το 25ευρω στα νοσοκομεία
Στην απόσυρση του μέτρου για την επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία κατέληξαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία μέσω της οποίας θα καταργείται το τέλος για την εισαγωγή στα νοσοκομεία, ενώ ως ισοδύναμομέτρο ορίστηκε η αύξηση στην τιμή των τσιγάρων και του καπνού κατά 5 λεπτά, προκειμένου να καλυφθεί το κενό των 40 εκατ. ευρώ.

ΛΑΒΑΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους πλειστηριασμούς

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους πλειστηριασμούς
Λίγο πριν εκπνεύσει το 2013, η κυβέρνηση φρόντισε και έφερε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας για το 2014. Το μέτρο θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου του 2014. Μετά από μία συζήτηση σε υψηλούς τόνους με αλληλοκατηγορίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία, τα άρθρα 7, 8 και 9 του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς, εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής αφού 152 βουλευτές ψήφισαν υπέρ των άρθρων, ενώ οι 141 κατά.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΑΘΗΝΑΣ

Κάποιοι άνοοι επιδιώκουν  το σφράγισμα ενός Ραδιοφωνου -ανοιγμα στην ελεύθερη ερτζιανή λαλιά 


Ομόφωνο «όχι» στο κλείσιμο του «Αθήνα 9,84» από το Δημ. Συμβούλιο Αθήνας


Ομόφωνο «όχι» στο κλείσιμο του «Αθήνα 9,84» από το Δημ. Συμβούλιο Αθήνας
Την πλήρη και σαφή αντίθεσή τους στα φημολογούμενα σχέδια της κυβέρνησης να κλείσει το δημοτικό ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» εξέφρασαν ομόθυμα οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων, σε σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίαση συντάχθηκε με το ψήφισμα των εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» που εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να οδηγηθεί στο «λουκέτο» ο σταθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: