Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ "ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ"
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html
21ον-Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ… ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΕΙΣ ΕΜΕ- KAI ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ!

Το γιατί είναι προσφιλές μην τον ψάχνετε…. Η αλήθεια είναι μία πως η ΟΡΑΣΗ, αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό που δωρήθηκε στον άνθρωπο!…Κι όχι μόνον!

Το θαυμαστό δε είναι πως η φύση, ο Θεός κατ΄εμέ, εφοδίασε τον άνθρωπο με μια μεγάλη γκάμα βοτάνων και τροφών που θωρακίζουν την όρασή του με τρόπο θαυμαστό.

Θυμάμαι κάποια εποχή (1960 περίπου) πολλοί Έλληνες κατεύγαν στην Ρωσία για οφθαλμικά προβλήματα τους. Εκείνη την εποχή –όχι σήμερα- οι ρώσοι επιστήμονες κάνανε καλή δουλεία… σε θέματα όρασης… Σήμερα μάλλον όχι και στην πρωτοπορία βρίσκεται

Δει προλαμβάνειν μάλλον ή θεραπεύειν!

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS

ΦΙΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ BLOG! ΙΔΟΥ...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ! ! !
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Το ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR το blog όλων των Ελληνων , που από την πρώτη στιγμή ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ όλο το ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ της Ελλάδας και τα έβαλε με την νέα τάξη πραγμάτων και αποκάλυψε της απάτες τους και πολλά άλλα με συνεχής ενημέρωση για όλα τα σημαντικά θέματα.
Σήμερα το ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR υπέστη ΦΙΜΩΣΗ και με το έτσι θέλω οι πολέμιοι του το ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ μετά από νομικό αίτημα στην Google.
Τώρα πιά πρέπει ΟΛΟΙ η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ και ειδικά οι BLOGGERS να μας στηρίξουν και να ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ παντού την ανακοίνωσή μας.

Δεν ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ Δεν ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ Δεν ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ κανένα ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ! ! !
Πρέπει να το καταλάβει ο Ελληνικός λαός ότι έχουμε ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ στην ΕΛΛΑΔΑ και σε συνεργασία με το ντόπιο εγχώριο σάπιο κατεστημένο πάνε νας μας ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ όλους όσους κάνουν πραγματική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Ο Ελληνόψυχος διαχειριστής του ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR 


Χρήστος Ηλιάδης

ΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !


ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ!

Αλβανίδα τραγουδίστρια της ποπ εμφανίζεται, σε βίντεο κλιπ της, να χορεύει ημίγυμνη μέσα στον ορθόδοξο ναό του Σωτήρος, στην Πρίστινα. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στη Σερβία. Το βίντεο, που αναρτήθηκε στο youtube, δείχνει την κoσοβάρα Αλβανίδα τραγουδίστρια, Έρα Ιστρέφι και τα μέλη του συγκροτήματός της, να χορεύουν στο εσωτερικό του Ναού, ο οποίος βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση από το 1998 που σταμάτησαν οι εργασίες κατασκευής του λόγω των ένοπλων επεισοδίων στο Κόσοβο.


Η τραγουδ
ίστρια, Έρα Ιστρέφι εμφανίζεται να φοράει ένα αποκαλυπτικό διάφανο βέλο ενώ κάποια μέλη του συγκροτήματος χορεύουν γυμνοί από τη μέση και πάνω.

Η επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης καταδίκασε το γεγονός μιλώντας για βεβήλωση του ναού. Ζήτησε επίσης από τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει πιέσεις στην Πρίστινα για να επιστραφεί ο ναός του Σωτήρος στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία.



Η κατασκευή του Ναού ξεκίνησε το 1990 όταν επίσκοπος στο Κόσοβο ήταν ο μακαριστός Πατριάρχης των Σέρβων, Παύλος. Οι εργασίες συνεχίστηκαν μέχρι το 1998 που άρχισαν τα πρώτα επεισόδια στο Κόσοβο. Το 2000 κρίθηκε παράνομη η κατασκευή του Ναού διότι χτίστηκε σε χώρο, ο οποίος ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Κοσόβου όπου δεν επιτρέπεται η δόμηση.

Η τραγουδίστρια
Έτσι ο Ναός πέρασε στην κυριότητα του Δήμου της Πρίστινας μέχρι να αποφασιστεί σε πολιτικό επίπεδο αν θα επιστραφεί στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία ή θα κατεδαφιστεί. Το γεγονός πάντως ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ενοχλούσε τους Αλβανούς και δύο φορές πυρπολήθηκε από ακραίους εθνικιστές.

Το ζήτημα του Ναού αυτού απασχόλησε και την προεκλογική εκστρατεία στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ο πρωθυπουργός Χασίμ Θάτσι υποσχέθηκε ότι θα τον κατεδαφίσει ενώ το πανεπιστήμιο της Πρίστινας ζήτησε να μετατραπεί σε μουσείο του Ου Τσε Κα (UCK). Σήμερα ο ναός δε φυλάσσεται από τη διεθνή στρατιωτική δύναμη, αλλά ούτε από την αστυνομία του Κοσόβου και όπως καταγγέλλει η επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης χρησιμοποιείται ως δημόσιο αποχωρητήριο.


in-fo-stires.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: