Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ


Έκλεισε η Ελληνική Υπηρεσία της Φωνής της Αμερικής

μετά από 72 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ΜΜΕ.

Έπεσε η αυλαία για την Ελληνική Υπηρεσία της Φωνής της Αμερικής μετά από 72 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ΜΜΕ.
Περικοπές στον προϋπολογισμό που διατίθεται για την λειτουργία του ειδησεογραφικού οργανισμού, οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.
Η τελευταία εκπομπή μεταδόθηκε την Τρίτη, 12 Αυγούστου, 2014, στις 6:30 το πρωί ώρα Ελλάδος, από τους σταθμούς ΣΚΑΙ 100,3 FM στην Αθήνα και Radio City International στη Θεσσαλονίκη.
Η Ελληνική Υπηρεσία ήταν μια από τις ιδρυτικές υπηρεσίες της ΦτΑ. Ξεκίνησε την λειτουργία της το Νοέμβριο του 1942 και από τότε καλύπτει διεθνείς εξελίξεις, το πολιτικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και την διεθνή παρουσία της Ελλάδας και της Κύπρου.  Όλα αυτά τα χρόνια έχει καλύψει ιστορικές αμερικανικές εξελίξεις, από την

ΤΟ ΑΜΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ 666

Κόβουν συντάξεις απο ανθρώπους που δεν δέχονται τον ΑΜΚΑ! Θρησκευτικός ρατσισμός δεν ειναι αυτο;


Συνολικά 60 συντάξεις κόπηκαν σε ισάριθμους δικαιούχους από τις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας.
Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση που υπέβαλαν στη Βουλή οι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι αρνούνται να δηλώσουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ειδικότερα ο υπουργός Εργασίας εξήγησε ότι οι συγκεκριμένοι

ΝΑΙ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΌ!


O ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Στη δημιουργία του πρώτου εθνικού υπερυπολογιστικού συστήματος υψηλών επιδόσεων για την υποστήριξη επιστημονικών εφαρμογών μεγάλης κλίμακας, προχωρά το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ).
Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης του συστήματος και η έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας του 
αναμένεται στο τέλος του 2014.

Όπως ανακοινώθηκε, την προμήθεια και εγκατάσταση του νέου συστήματος, ανέλαβε η COSMOS Business Systems Α.Ε.Β.Ε., σε συνεργασία με την ΙΒΜ, έπειτα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η ΕΔΕΤ Α.Ε.

OΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ- Η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΨΑΞΤΕ-ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ!

Κυριότερες ειδήσεις
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014


Champions League: Πειραιώτικη νίκη (3-2) απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας

83 σχετικές ειδήσεις | Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014,  09:07 

Ιδανικό ξεκίνημα με καλό ποδόσφαιρο και απίστευτη νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και παραλίγο Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματικά αιφνιδίασαν τους Μαδριλένους, οι οποίοι πριν καλά, καλά το καταλάβουν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, χάρις σε γκολ του Μαζουάκου στο 13", ο και του Αφελάι στο 31". Οι παίκτες του «Τσόλο» Σιμεόνε, που χθες είδε το παιχνίδι από την εξέδρα, αντέδρασαν με τον Μάντζουκιτς στο 38', όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και αυτή ήταν το γκολ του Μήτρογλου στο 73" με το οποίο έγινε το 3-1 και ουσιαστικά...



Βροχές το απόγευμα στην Κρήτη

31 σχετικές ειδήσεις | Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014,  09:11 

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπει για σήμερα στην Κρήτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες την Εύβοια, την κεντρικη και ανατολικη Στερεά. Από το βράδυ αναμένεται εξασθένιση των φαινομένων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίωσ στα ανατολικά. καιρός βροχές Κρητη...

Τον Πάπα Φραγκίσκο συναντά αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

20 σχετικές ειδήσεις | Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014,  09:14 

Με τον προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο αναμένεται να συναντηθεί αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μία συνάντηση ιστορική, καθώς είναι η πρώτη φορά που... Αντικείμενό της συζήτησης θα είναι, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η ειρήνη, η μετανάστευση και η προστασία του περιβάλλοντος, ενώ η εξέλιξη αυτή αντανακλά τις αγωνίες, από διαφορετικές πλευρές, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και των ανθρωπιστικών προβλημάτων εξαιτίας των πολεμικών συρράξεων. Ο Πάπας Φραγκίσκος, επονομαζόμενος και «Πάπας των φτωχών», έχει επικρίνει την κυριαρχία της αγοράς στις συγχρονες κοινωνίες, έχει απευθύνει μηνύματα να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα...

Έκκληση στους Σκωτσέζους να ψηφίσουν υπέρ της ανεξαρτησίας

19 σχετικές ειδήσεις | Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014,  09:11 

Έκκληση για ψήφο υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας και το διαχωρισμό της από τη Μεγάλη Βρετανία απηύθυνε ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της, Άλεξ Σάλμοντ, μία μόλις μέρα πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, το αποτέλεσμα του οποίου ίσως σημάνει την απόσχιση, μετά από 3 αιώνες, της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν 4,3 εκατομμύρια πολίτες, που κατοικούν στη Σκωτία έχουν το δικαίωμα ψήφου στο αυριανό δημοψήφισμα. Η ερώτηση, στην οποία θα κληθούν να απαντήσουν είναι: "Θα πρέπει η Σκωτία να είναι ανεξάρτητη χώρα;". Ως κίνηση πανικού ερμηνεύεται, στο μεταξύ, η δέσμευση των ηγετών των τριών βασικών πολιτικών κομμάτων της Βρετανίας να παραχωρήσουν...

Σαμαράς: "Βγάλτε από το μυαλό σας τις πρόωρες εκλογές"

15 σχετικές ειδήσεις | Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014,  09:07 

Μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις θέλησε να δώσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους το βράδυ της Τρίτης (16 / 9) στη Βουλή, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι προσπάθησε να σταματήσει την εκλογολογία. «Όποιος σήμερα μιλάει για εκλογές ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το συμφέρον του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα». Είπε ο κ. Σαμαράς, απαντώντας ουσιαστικά και στο αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της Αλέξη Τσίπρα για διενέργεια εκλογών. Επίσης ο κ. Σαμαράς μίλησε και με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για περίπου 45 λεπτά στο εντευκτήριο...


SIRMA...ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!



Σε σύγκρουση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Υπομονή τέλος διακηρύσσουν στη ΝΔ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στο… δια ταύτα με Γιώργο Μαργαρίτη το φεστιβάλ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης θα είναι η εμφάνιση – έκπληξη στο κλείσιμο του προγράμματος του 3ου Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει στις 3-4-5 Οκτωβρίου στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Βλέπει προς ΣΥΡΙΖΑ ο Μ. Μπόλαρης

Μετά την έξοδό του από το ΠΑΣΟΚ ο Σερραίος βουλευτής κοιτάζει την επόμενη μέρα και δεν το αρνείται ότι είναι αρκετά κοντά με τα όσα εκφράζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δυναμικό μπάσιμο από Καλαφάτη

Επικριτικός και καυστικός στην διοίκηση Μπουτάρη ήταν από την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Στ. Καλαφάτης.

Στο τρέξιμο ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος

Ακόμα δεν ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της παράταξης «Συμμετέχω» του Μάρκου Μπόλαρη ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, ξεκίνησε επαφές με τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ.

Τι κάνει ο Σπύρος Βούγιας;

Πανεπιστήμιο, γραφείο και βόλτες στο κέντρο. Έτσι περνά την μέρα του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας.

Οι εξηγήσεις Κοζακίδη για τα περί εκβίασης Στεργίου

Η οπτική γωνία Κοζακίδη για τα περί εκβίασης του Μάκη Στεργίου

Η Μ. Σπυράκη και η ψηφιακή αγορά

Νέες θέσεις εργασίας για νέους με πολλά προσόντα

«Τα μυστικά της Αμφίπολης» (video)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εκπομπή με τίτλο «Τα μυστικά της Αμφίπολης»

NA ΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ..ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!

ENAΣ ΝΤΡΑΜΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΟΛΙΣ 14 ΕΤΩΝ... ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ!
Και οι δικές μας ...συγκλονιστικές διαπιστώσεις!
Πως κάποια ..τζίνια στου Ψυρρή εκμεταλεύονται ταλαντούχους καλλιτέχνες!


Ο "ΠΑΝΟΣ" ,μόλις 14 ετών, είναι ίσως από τους πιο δυνατούς ντράμερς τουλάχιστον στην περιοχή Αττικής....που σαρώνει με τον δυναμισμό του όπου κι αν εμφανίζετε... σε συναυλίες, σε στέκια, σε εκδηλώσεις... έστω κι αν είναι ακόμη μαθητάκος του Γυμνασίου. ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Δεν ξέρουμε πολλά για το παιδί αυτό και διότι ο ίδιος...δεν το επιθυμεί και μάλιστα μας απαγόρευσε να δημοσιοποιήσουμε τη φωτογραφία του... Σας...παρακαλώ δεν το επιθυμώ" είπε  ο νεανίας!
--ΚΑΛΕ...ΜΠΡΙΤΣ!

Πλην όμως εμείς, κυνηγοί ιδιαιτεροτήτων και  σπανίων ταλέντων, ασεβούμε προς τη βούληση του αξιολογότατου  ΝΤΡΑΜΕΡ ΠΑΝΟΥ- και να μας συμπαθάει- διότι πολύ απλά ΕΜΕΙΣ δεν κρύβουμε τα ταλέντα, δεν τα θάβουμε , αλλά τα αναδεικνύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: