Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΓΕΛΑΣΤΕ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!

ΕΞΥΠΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ....ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ!         

 

 




ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Χειροκρότησαν τον Σάκη Ρουβά και το «Αξιον Εστί»-Ενθερμη ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην πολυαναμενόμενη και ταυτόχρονα πολυσυζητημένη συναυλία του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ερμήνευσε το «Αξιον Εστι» προς τιμήν των 90 χρόνων από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Χειροκρότησαν τον Σάκη Ρουβά και το «Αξιον Εστί»
Χιλιάδες κόσμου, διαφόρων ηλικιών, είχε συρρεύσει από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία, λίγο μετά τις 9 το βράδυ.
Πριν από την έναρξη της συναυλίας, οι διοργανωτές μετέφεραν στους χιλιάδες παρευρισκομένους τον χαιρετισμό του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος υπογράμμισε την άρρηκτη σχέση του «Άξιον Εστί» με την πόλη της Νέας Σμύρνης, αφού το έργο γράφτηκε εκεί. Στην πόλη που έζησε και αγάπησε ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης.

Αυτά είναι τα σπίτια διάσημων Ελλήνων που βγαίνουν στο σφυρί

Αυτά είναι τα σπίτια διάσημων Ελλήνων που βγαίνουν στο σφυρί
Του Βασίλη Σ. Κανέλλη
Εχουν όνομα... βαρύ σαν ιστορία. Είναι ακίνητα στα οποία έζησαν διάσημοι ηθοποιοί, ζωγράφοι, καλλιτέχνες κ.λπ. και βγαίνουν στο σφυρί από τους ιδιοκτήτες τους, τους απογόνους που είτε αδυνατούν να τα συντηρήσουν, είτε θέλουν να εκμεταλλευτούν το παρελθόν τους.
ΠΑΡΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ!

Αστεγη γυναίκα με 97 εκατ. ευρώ - Ανεπάγγελτος με καταθέσεις 40 εκατ.

Αστεγη γυναίκα με 97 εκατ. ευρώ - Ανεπάγγελτος με καταθέσεις 40 εκατ.
Απίστευτης έκτασης φοροδιαφυγή αποκαλύπτουν συνεχώς οι ελεγκτικές αρχές με το «πάρτι» να συνεχίζεται. Οπως αναφέρει το «ΒΗΜΑ» τα νέα λαβράκια που βρήκαν οι οικονομικοί εισαγγελείς που ανέλαβαν την πάταξη της φοροδιαφυγής προκαλούν πραγματικά δέος.
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις:
  • Γυναίκα δήλωνε άστεγη και ανεπάγγελτη και είχε 97 εκατ. ευρώ. Για τρία συνεχόμενα χρόνια δήλωνε 15 εκατ. ευρώ και κανένας δεν την έλεγξε
  • Εμπορος δήλωσε από το 1996-2015 2,5 εκατ. ευρώ. Του βρήκαν αδήλωτες καταθέσεις 36 εκατ. ευρώ

Η Bild «έπεσε» πάνω στον Βαρουφάκη στο πλοίο για Αίγινα

Το ταξίδι του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς την Αίγινα αποκάλυψε η γερμανική εφημερδία Bild.

Η Bild «έπεσε» πάνω στον Βαρουφάκη στο πλοίο για Αίγινα
Η δημοσιογράφος της εφημερίδας Λιάνα Σπυροπούλου συναντήθηκε με τον κ.Βαρουφάκη στο πλοίο που τον μετέφερε στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.
Η κ. Σπυροπούλου βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τον Γ. Βαρουφάκη, έχοντας αρχικά προετοιμαστεί για ρεπορτάζ στο νησί του υπουργού σχετικά με το εάν τουλάχιστον εκεί κόβονται αποδείξεις.
«Το ρεπορτάζ δεν έγινε, γιατί σταθήκαμε τυχεροί, στο πλοίο με το οποίο είχαμε προγραμματίσει να φύγουμε ξαφνικά βλέπουμε το κόκκινο Mini Cooper του κ. Βαρουφάκη με τη σύζυγό του», είπε η δημοσιογράφος.

Τρομακτικό βίντεο με ανήλικο τζιχαντιστή που εκτελεί «κατάσκοπο»

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες και δείχνει καρέ καρέ την εκτέλεση ενός Ιρακινού ομήρου από έναν ανήλικο στρατιώτη του Ισλαμικού Κράτους.

Τρομακτικό βίντεο με ανήλικο τζιχαντιστή που εκτελεί «κατάσκοπο»
Ο όμηρος κατηγορείτο για συνεργασία με τις ιρακινές υπηρεσίες ασφαλείας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Στο βίντεο ο Ιρακινός «κατάσκοπος» κατά την προπαγάνδα του ISIS οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα. Η «ποινή» εκτελείται από ένα παιδί, όχι πάνω από 12 ετών, το οποίο είναι κυκλωμένο από ένα πλήθος μασκοφόρων τζιχαντιστών, όλοι φερόμενοι ως μέλη του Ισλαμικού Κράτους.
Ο μικρός κρατά ένα περίστροφο και σημαδεύει στο κεφάλι έναν κρατούμενο των τζιχαντιστών.
Το αγόρι είναι ντυμένο με τα μαύρα ρούχα των μαχητών, ενώ ο κρατούμενος φορά την πορτοκαλί φόρμα, με την οποία ντύνουν τους αιχμαλώτους τους πριν τους εκτελέσουν οι τζιχαντιστές.
Οι εικόνες προκαλούν σοκ, καθώς αγόρι φαίνεται απολύτως εξοικειωμένο με την διαδικασία, να μην διστάζει καθόλου και να έχει στο βλέμμα του αποπνέει μία ανατριχιαστική αποφασιστικότητα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ISIS χρησιμοποιεί παιδί για την εκτέλεση ομήρου, καθώς με τον ίδιο τρόπο είχε εκτελεστεί ένας Ισραηλινός το Μάρτιο.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

OΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΝΕΝΔΟΤΗ

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ!



ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ     
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 
ΕΔΩ!   


Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...





ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΑΝ ΣΟΥ ΚΗΡΥΤΤΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣ Ή ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΡΑΤΟ;
ΠΗΡΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ! 

Έχεις αναλάβει την εντολή να κυβερνήσεις τον τόπο. Όταν οι περιστάσεις το απαιτούν να συγκρουστείς με πολιτικούς σου αντιπάλους, δεν είναι...

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: