Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ (1948) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!

ΣΚΑΣΕ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΕ ΝΑΤΑΝΙΑΧΟΥ… 
Νετανιάχου: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να ντρέπεται
  • Αναγνωρίζει η ΕΕ προϊόντα με προέλευση την Παλαιστίνη - Αντιδρά το Ισραήλ
  • ΡΕ τι δουλειά έχεις στα της Ευρώπης; Εν τάξει ο διεθνής σιωνισμός κανόνισε .. να τσουλάτε και ως Ευρωπαίοι, ενώ είστε Ασιάτες!Αλλά Μην κουνιέστε κιόλας. Ο τόπος που μένεις είναι Παλαιστινιακός... Τον κλέψατε! Εν τάξει σφάζετε τους Παλαιστίνιους.. αλλά τώρα ΡΕ σε ενοχλούν και οι πατάτες τους και τα προϊόντα της Παλαιστίνης; ΟΥΣΤ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ!
Μετά την απόφαση για ειδική σήμανση στα προϊόντα από εβραϊκούς εποικισμούς - «Υποκριτική και υπαγορευμένη» η απόφαση της Κομισιόν, σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ!

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ 

«Σας ήξερα έξω από την πόρτα του κ. Μπεγλίτη...»



Βαρείς χαρακτηρισμοί Βενιζέλου κατά Τόσκα
Ο αναπληρωτής υπουργός
Προστασίας του Πολίτη
 Νίκος Τόσκας  
 (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Βαρείς χαρακτηρισμοί 

Βενιζέλου κατά Τόσκα

Έντονη αντιπαράθεση με βαρύτατους λεκτικούς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Αφορμή ήταν η συζήτηση για την αντικατάσταση του Σταύρου Σταυρόπουλου από τον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιο Αναστασάκο στη θέση του διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ...ΜΑΣ ΞΟΦΛΑΝΕ...Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΣΟΥΠΡΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΣ

ΜΕ ΤΑΨΕΥΤΟΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.. ΤΑ ΚΟΘΟΝΙΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ! 


Στην ιδέα των κοινών περιπολιών Ελλάδας - Τουρκίας στο Αιγαίο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό «κύμα» προς την Ευρώπη, φαίνεται πώς επιμένει η ΕΕ, παρά την πρόσφατη άρνηση της Ελλάδας, δια στόματος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να συζητήσει το θέμα.

ΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ... ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ...

Γ. Πανούσης: «Να απαλλαγεί ο Τσίπρας από τους Αριστερούς του τίποτα»Με γραπτή του δήλωση ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη  περνά στην αντεπίθεση.
ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗΣ  ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ- ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΤΕΣ!
Με γραπτή του δήλωση ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη που με γραπτή του δήλωση περνά στην αντεπίθεση.


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πανούση:

«Αυτά δεν συμβαίνουν και δεν γίνονται ανεκτά στις πολιτισμένες ευρωπαϊκές χώρες και δημοκρατίες. Να εισηγείται η Κυβέρνηση να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα, να πηγαίνεις στον Εισαγγελέα και να καταθέτεις έγγραφα (και όχι απόψεις) και να σε κατηγορούν «γιατί πήγες τώρα» και μετά να σε μηνύουν γιατί άσκησες συνταγματικό δικαίωμα.

ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: