Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ!
Ο θρύλος Μίμης Πλέσσας, μαζί με την καθηγήτρια Μουσικής 
Δήμητρα Καραμπεροπούλου 
και στο πίσω κάθισμα η Μαρία Βραχιολίδη, κόρη του Μάκη (εκδότη του Ανεξάτητου Παρατηρητή) η οποία και τραγούδησε. ..Και εγγονή του δικού μας μέντορα Απ.Βραχιολίδη, ο  οποίος και ...διέπραξε την καλή 
ΦΩΤΟ-Αλατιέρα που βλέπετε!





Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Χολαγού μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα και με αφορμή το βιβλίο του Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΤΟ. Πρωταγωνιστές ήταν επίσης το Εθνικό Ωδείο και το βιβλιοπωλείο Monogram.
Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, ένα από τους θρύλους της,..
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ-ΜΠΟΡΕΙΤΕ:


Ο ΕΝΦΙΑ-ΕΕΤΗΔΕ, ο πιο άδικος ίσως φόρος που έχει επιβληθεί ποτέ, μπορεί πλέον να κριθεί αντισυνταγματικός.
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ορίσει νέες αντικειμενικές αξίες παρόλο που η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει αποφασίσει ότι είναι υποχρεωμένο να το πράττει κάθε ένα έτος.
Ο ΟΠΥΚΕ δίνει τη δυνατότητα σήμερα στους ιδιοκτήτες ακινήτων που πληρώνουν ΕΝΦΙΑ-ΕΕΤΗΔΕ κάθε χρόνο τη δυνατότητα να διεκδικήσουν σήμερα την επιστροφή του ΕΝΦΙΑ-ΕΕΤΗΔΕ που έχουν καταβάλει τα προηγούμενα χρόνια.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Κλείνει προσωρινά το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής

Κλείνει προσωρινά το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων θα λάβει χώρα το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, λόγω του «2ου Athens Santa Run».  

Αθήνα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής του «2ου Athens Santa Run».
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ: 

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ 

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ !


ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ...ΑΦΘΟΝΗ ΔΙΟΥΡΗΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ... 

Έξι ώρες διήρκεσε το μαραθώνιο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, που συνεκλήθη το Σάββατο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία στο μεγάλο «αγκάθι» της συνάντησης, που ήταν το ασφαλιστικό. 

Για το προσφυγικό φαίνεται πως υπάρχει σύγκλιση σε ορισμένα σημεία, τα οποία περιγράφει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ. Η ΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ!

ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: