Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ...ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!



Ο Αλέξης Τσίπρας στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» 

Η δεύτερη επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Γκλόρια». Το «παρών» έδωσαν επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και πολιτικοί, οι οποίοι απόλαυσαν το χιουμοριστικό έργο, που αποτελεί διασκευή της γαλλικής κινηματογραφικής κωμωδίας που «έσπασε» ταμεία, «Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?»

ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΣΜΌΣ -ή επαγγελματική ανικανότητα; -..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ... ΑΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΑΝΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ..!!!


Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των δημοσιογραφικών Ενώσεων για τις προσαγωγές στην Ειδομένη

Μετά την ΕΣΗΕΑ και την ΕΣΗΕΜ-Θ, δηλαδή τις συνδικαλιστικές Ενώσεις των δημοσιογράφων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θέση για τις χθεσινές προσαγωγές φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων από τις αστυνομικές δυνάμεις στην Ειδομένη πήραν η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και η ΠΟΕΣΥ.
Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση

ΜΕΤΑ ΕΞΑΜΗΝΗ ΚΥΟΦΟΡΙΑ ...ΕΤΧΘΗ ΗΜΙΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ!

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΕΣΗΕΑ

Μετά από σχεδόν 6 μήνες από την διεξαγωγή των εκλογών και την πολύμηνη «ακυβερνησία», λόγω αδυναμίας συγκρότησης σε Σώμα, χθες, Τρίτη, συγκροτήθηκε τελικά το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με βάση την αντιπροσωπευτική συμμετοχή έξι συνδικαλιστικών παρατάξεων.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

«Speak Athenian. Be an Athenian»

Με στόχο τη προσέλκυση τουριστών στην Αθήνα και κατά τη χειμερινή περίοδο, ξεκινάει η νέα καμπάνια επικοινωνίας και προώθησης της πρωτεύουσας με τον τίτλο «Speak Aθenian. Be an Aθenian» από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και την Marketing Greece.
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... ( IΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ- ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΕΔΩ> http://webpressunion.blogspot.gr/p/blog-page_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: