Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Το παραξήλωσαν οι ντιντήδες..με τα παρά φύση παντρολογήματα τους.. Η ξεφτίλα των ...ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο απόγειό της!

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ(πούστηδες) : ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ!


 Για το σύμφωνο συμβίωσης τοποθετήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος κατά την επίσκεψή του στην Αργολίδα.

 «Η Εκκλησία έχει τα πιστεύω της. Αυτοί που είναι στην Εκκλησία και  πιστεύουν έχουν έναν τρόπο ζωής. Ότι είναι έξω από αυτό, είναι  εκτροπή από τη ζωή», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος.

«Όλα δεν είναι παιδιά του Θεού;» ρωτήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος και απάντησε: «Όλα είναι αλλά δεν σημαίνει πως ότι κάνουν, είναι όλα καλά.



Πηγή βίντεο: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Πάντως ό μόνος που τους τα λέει χύμα είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ! Όλοι οι λοιποί τα μασάνε ...προοδευτικά κι αρλουμποειδώς..

...ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ...

ΝΑΙ ΜΕΝ... ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ .. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΘΈΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΆΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ- ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..


Την επιθυμία του να βρεθεί ειρηνική λύση στο Παλαιστινιακό εξέφρασε κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του κ. Αμπάς στο πλαίσιο των συναντήσεών του με πολιτικούς αρχηγούς, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ζήτησε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να συμβάλλει στην εξεύρεση της λύσης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ...ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΟΥΣ-ΝΟΥΜΕΡΑ  ΤΗΣ Ν.Δ. 


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του προέδρου της ΚΕΦΕ Γ . Τραγάκη στο 85% ων αποτελεσμάτων που έχει ήδη διασταυρωθεί, με τα φαξ που έχουν φτάσει από τις εφορευτικές επιτροπές στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 39,51%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 28,27%, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, 21,15% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 11,07%.


Real.gr ΤΡΑΓΑΚΗΣ από realmedialive 

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΩΡΈ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ; δημοσιογραφάκια της φάβας του ΑΠΕ;Αυτή τη δημοσιογραφία σας έμαθαν; Γιατί δεν γνωστοποιείτε το όνομά του;

...ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ...ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ! ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! 


Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο στο Παλαιό Φάληρο.

Την ώρα που ο 46χρονος δικηγόρος έβγαινε από το γραφείο του στο δρόμο, δύο άγνωστοι, που φορούσαν κράνη και ήταν πάνω σε μία μηχανή, τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια.

Ο δικηγόρος διακομίστηκε στο Τζάνειο, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Α,...μπα έχουν και οι Άγγλοι ευαισθησίες;..Ξεχνάνε πως διέλυσαν τη Συρία για την αρπαγή των πετρελαίων της...















ΛΕΜΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ...ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!
Μια σωστική λέμβος στην οποία επέβαινε μια ομάδα προσφύγων που προσπαθούσε να φθάσει στο νησί της Λέσβου εκτίθεται σε ένα ναό στο Λονδίνο, ως φόρος τιμής στους εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά που πραγματοποιούν καθημερινά αυτόν τον επικίνδυνο διάπλου. Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: