Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΚΛΑΥΘΜΟΣ;...ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ  ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ ΤΡΕΧΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!

Ε όχι ρε σεβάσμιε Προκόπη! ΔΕΙΤΕ ποιανού κόρη διόρισε ο πρόεδρος της δημοκρατίας! Δείτε το ΦΕΚ που αηδιάζει όλους τους Έλληνες!
prokopis-paulopoulosΌταν δεν καπνίζει πουράκια… κάνει διορισμούς… και μάλιστα όχι των «παιδιών του»(της παράταξης του)  αλλά των πολιτικών αντιπάλων….(αν υπήρξαν ποτέ αντίπαλοι..)
Στην εφημερίδα της κυβέρνησης με ημερομηνία 28 Μαΐου 2015 (υπ’ αριθ. Φ.1607/1315/12−05−2015) διαβάζουμε…
«…προσλαμβάνεται στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ως Επιστημονική Συνεργάτης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, από 12 Μαΐου 2015, η Αικατερίνη Κακλαμάνη του Αποστόλου..»  

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;; Άνοιξε το “κλουβί με τις τρελές” στην πορεία ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ! Δείτε επίσης και το βίντεο με τον ΠΛΕΥΡΗ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΩΝ(αξίζει)

poreia-morfi

Σχόλια δεν υπάρχουν για να περιγράψουν αυτό που κατέγραψε η κάμερα του makeleio.gr, από την πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε και θα καταλάβετε:… μετά από αυτό δείτε και τον Πλεύρη και Πάγκαλο ..θα τα βρείτε στην εικόνα που θα έχετε μπροστά σας!

2af03ea4f65680a161ec9cea84368234_XL

Γι ακόμη μια φορά οι “Ράδιο Αρβύλα” έδωσαν… ρέστα στην εκπομπή τους και στο Νο 1 του “Top” τους, βρισκόταν ένα ρεπορτάζ εκπομπής όπου σχολίαζαν έναν παπά στη Μύκονο.
Μόνο που σύμφωνα με την δημοσιογράφο, δεν ήταν παπάς, αλλά η τελευταία τάση της μόδας που ξεκίνησε μάλιστα από το “Νησί των Ανέμων” και ονομάζεται “Μονή Style”!
Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο των “Ράδιο Αρβύλα”:
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: