Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΜΕ!

ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ-ΤΟΝ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; 

Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΗΚΤΙΚΗ προπαγάνδα παρουσιάζει τον τ.βασιλιά -ΚΟΚΟ- περίπου ως "βλάκα" ή αφελή, η αμαθή κ.λ.π. Από τη βιογραφία του βγαίνει πως είναι μια δυνατή προσωπικότητα, με πολλά τάλαντα και δυναμικές που φράγκο δεν κάνουν μπροστά του, τύποι σαν τον Τσίπρα-Σαμαρά κι άλλων όρνεων της ΘΕΑΤΡΑΛΕ πολιτικής σκηνής μας.Σημειώστε το!  

Εμείς από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της αυτοβιογραφίας του τ.βασιλέως επισημάναμε δημοσιογραφικά την αξία του γεγονότος και επιχειρήσαμε ακόμη και την αξιολόγηση του βιβλίου. Πρόκειται για ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ μεγάλης ιστορικής αξίας..Είναι μια μαρτυρία του κορυφαίου πρωταγωνιστή γεγονότων που σφράγισαν τις εξελίξεις έως σήμερα. Μέχρι τώρα μασουλούσαμε το σανό αριστερόπληκτων,σοσιαλιστάδων της συμφοράς και λοιπών αλαφροϊσκιωτων τζαναμπέτηδων
παραμορφωτικών πηγών...

Ατυχώς για μια ακόμη φορά η φλύαρος και τραυματική δημοσιογραφία μας περιέβαλε την έκδοση με παχυλή-απαράδεκτη δημοσιογραφικώς - αδιαφορία και με ολοφάνερα ιδεογραφικά συμπλέγματα.

Τουλάχιστον θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν από τη δημοσιογραφική τόλμη του ΒΗΜΑΤΟΣ να παρουσιάσει το βιβλίο του τέως, όντας η εφημερίδα αυτή ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ αντιβασιλκών φρονημάτων! Το επισημάναμε και τιμήσαμε την πρωτοβουλία, έστω κι αν το συγκρότητα Λαμπράκη έχει μια προϊστορία ΔΟΛοπλοκιών στο μαγείρεμα κι ανεβοκατέβασμα Κυβερνήσεων. Δεν ξέρουμε αν η κυκλοφορία του βιβλίου του τέως υποκρύπτει και ένα πλάνο επαναφοράς του βασιλικού θεσμού στην χώρα. Δυνατόν.Οι μάγειροι του ΔΟΛ, ως γνωστόν,  είναι αγρίως διαπλεκόμενοι στις πολιτικές ελληνικές εξελίξεις- ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: