Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ!



ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ 

ΑΞΙΟΛΟΓΟΥ site ΟΠΤΙΚΩΝ  κ. ΝΙΚΟΣ 

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΕΙ ΠΕΡΙ 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ..ΑΝ ΚΙ ΕΧΕΙ, ΘΗΤΕΙΑ  

19 ΧΡΟΝΙΑ!

Εμείς συμπαθούμε τον κ. ΝΙΚΟ ΑΣΗΜΑΚΌΠΟΥΛΟ, ποτέ δεν τον θεωρούσαμε ανταγωνιστή...και του το είπαμε ότι κάνει καλή δουλειά με τον ιστότοπό του, http://www.orasisonline.gr/

Και ξάφνου πέσαμε απο τα σύννεφα με το κείμενο που δημοσίευσε στον φατσομπούκι (FACE BOOK) της ΠΕΟΟ...όπου γράφει τα εξής κοτσανολογικά:

Nikos Asimakopoulos's photo.


"Ως εδώ καλά. Από εκεί και έπειτα ακολουθεί το κατασκοπευτικό κομμάτι κάποιου τύπου που ήθελε να το παίξει πράκτορας της CIA, KGB, κλπ. Έκατσε αυτός ο αλητοηλίθιος λοιπόν και εν αγνοία όλων, μαγνητοφώνησε τους ομιλητές της συνάντησης. Εκτός του ότι αυτή η ενέργεια από μόνη της είναι 100% παράνομη, προσβάλλει ευθέως τους διοργανωτές αλλά και το σύνολο του οπτικού κλάδου. Στη συνέχεια λοιπόν, άρχισε με τρόπο να διαδίδει ότι κάπου άκουσε ότι ο Νίκος Ασημακόπουλος μαγνητοφώνησε τη συγκέντρωση προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να με μειώσει προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ως ανέντιμο, αναξιόπιστο, αφερέγγυο κλπ.



Εδώ ο συμπαθής σε μας, κ. Ασημακόπουλος; φαλτσάρει αγρίως και κάθετα αντιδημοσιογραφικά. Ανακάλυψε έναν άνθρωπο να μαγνητοσκοπεί τα πάντα από την ΔΗΜΟΣΙΑ... εκδήλωση και τον κακίζει.ΚΑΙ τον κακίζει ανοήτως διότι ο τύπος κατέγραφε ένα δημόσιο συμβάν.ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ! .,,τι φρενοβλαβη ειναι αυτά;
Το θέμα που θέτουμε είναι προκλητικό. Και ερωτάμε τι δημοσιογραφία κάνει ο κ. Ασημακόπουλος... HIS MASTER VOICE.;.. Χριστός και Κύριε.. Τα 19 χψρόνια της δράσης του στον EΙΔΙΚΟ-professional Τύπο, τι έκανε; Μύγες κοπανούσε; Κι όντας ο ιδιος ιδιοκτητης ενός ΣΑΪΤ, με καλές βάσεις έχει ανάγκη να ενημερώνει -παρακλητικά- τις σατρδανάπαλες εκδόσεις της  φαύλης και ΑΜΑΘΕΣΤΑΤΗΣ συντεχνιακής -μικρομάγαζης  ΠΕΟΟ..;
Έχει δει να κάνει κάτι ανάλογο το θρυλικό ΑΛΜΠΟΥΜ ΟΠΤΙΚΗΣ-ΟΡΑΣΗ;
_________________________________________

Mην ανησυχείτε... ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ μας θα προβάλοινται σε άλλε 15 σελίδες ταυτόχρονα!

ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ 

ΣΕΛΙΔΑ  PRESS-VISION

ΟI KOYTOΠΟΝΗΡΟΙ ΤΗΣ GOOGLE... 

Α, και επί τη ευκαιρία σας λέμε πως η διαδικτυακή μας παρουσία PRESS-VISION ....καταργήθηκε από το μωνοπολιακό κωλομάγαζο-ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΣ... που λέγεται google..EΔΩ ΚΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ... ...Έτσι επειδή της ΚΑΥΛΩΣΕ!

Θα χορέψουμε καρσιλαμά  την Αμερικανική πουτανέσκα εταιρία...Η μπόμπα , όπου νάναι θα σκάσει...Χαριτωμένο δεν είναι;... ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΕΤΕ ΈΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣ Αμερικανακι...ΝΤΑΒΑΤΖΗ..να κουνιέται έτσι; 
ΑΜ ΔΕ! Εδώ ρε πλαστικα΄σούργελα ειναι ΕΛΛΑΣ...κι όχι USA!

Καλόν θα είναι πριν αρχίσει ο δικός μας βομβαρδισμός η εταιρία αυτή να μας στείλει το πλήρες αιτιολογικό της σίγασης της ιστοσελίδας μας PRESS-VISION... 

Yποσχομαστε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ Η κωλοαμερικάνα πουτανέσκα  GOOGLE.. δεν μας κάνει ΚΑΙΜΙΑ ΧΑΡΗ...ΧΑΡΗ ΕΜΕΙΣ της προσφέρουμε...
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ... 
___________________________________________

Ο κ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ... ΤΗΣ ΑΠΙΘΑΝΗΣ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ Π0ΕΟΟ:

 

Nikos Asimakopoulos's photo.
 

Προσέξτε την πουτανέσκα ΠΕ΅ΟΟ πως δημοσιοποιεί το κείμενο του κ. Ασημακόπουλου:

Επειτα απο παράκληση του Νίκου Ασημακόπουλου η γραμματεία της ΠΕΟΟ δημοσιεύει το κείμενο του.
ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
Αγαπητοί φίλοι, μετά από 19 χρόνια συνεπούς και αντικειμενικής δημοσιογραφίας στον οπτικό κλάδο, πρώτη φορά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να απευθυνθώ σε πρώτο πρόσωπο απέναντί σας, γιατί το όνομά μου και κατ’ επέκταση οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες βάλλονται ανήθικα και ανέντιμα.
Είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σοβαρές τριβές σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε η ΠΕΟΟ (Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών) για τη δημιουργία ΝΠΔΔ. Προς τούτο ο ΣΟΟΕ (Σύλλογος Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος) κάλεσε όλους τους οπτικούς ανεξάρτητα σε ποιό σύλλογο ανήκαν σε ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση. Πράγματι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/07/16 στα γραφεία του ΣΟΟΕ όπου το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των οπτικών παρά τις δύσκολες συνθήκες - καλοκαίρι γαρ - τηρουμένων των αναλογιών ήταν ίδιαίτερα σημαντική. Η ενημέρωση το ίδιο πλουραλιστική, με καίριες ερωτήσεις, ουσιαστικές απαντήσεις αλλά και προτάσεις πάνω στο θέμα περί της σύστασης ΝΠΔΔ.
Ως εδώ καλά. Από εκεί και έπειτα ακολουθεί το κατασκοπευτικό κομμάτι κάποιου τύπου που ήθελε να το παίξει πράκτορας της CIA, KGB, κλπ. Έκατσε αυτός ο αλητοηλίθιος λοιπόν και εν αγνοία όλων, μαγνητοφώνησε τους ομιλητές της συνάντησης. Εκτός του ότι αυτή η ενέργεια από μόνη της είναι 100% παράνομη, προσβάλλει ευθέως τους διοργανωτές αλλά και το σύνολο του οπτικού κλάδου. Στη συνέχεια λοιπόν, άρχισε με τρόπο να διαδίδει ότι κάπου άκουσε ότι ο Νίκος Ασημακόπουλος μαγνητοφώνησε τη συγκέντρωση προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να με μειώσει προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ως ανέντιμο, αναξιόπιστο, αφερέγγυο κλπ.
Αγαπητοί φίλοι, είναι γνωστό σε όλους τους χιλιάδες φίλους μου τόσο στο Face Book αλλά και αλλού η προσωπική μου ακεραιότητα, αλλά και η επαγγελματική μου δεοντολογία. Δεν μου είναι δυνατό καλεσμένος γαρ του ΣΟΟΕ να καλύψω δημοσιογραφικά την εκδήλωση, να κάνω πράγματα κατάπτυστα, καταχρώμενος την πρόσκλησή του.
Όταν με καλεί αντίστοιχα η ΠΕΟΟ, η ΕΑΟ, ο ΣΟΟΒΕ, αλλά και τόσοι σοβαροί επαγγελματίες του κλάδου - τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό - και σε πολλές των περιπτώσεων ανταγωνιστές μεταξύ τους, να περνά από το μυαλό τους όταν ανταλλάσουμε και ποιό εμπιστευτικές σκέψεις ότι τους μαγνητοφωνώ; Όχι βέβαια. Και για αυτό το λόγο άλλωστε οι πόρτες όλων αυτών είναι ανοιχτές όπως και η εμπιστοσύνη και αξιοπιστία μου.
Εν κατακλείδι, άϊσιχτίρ αλητοηλίθιε και δεν ασχολούμαι άλλο. Πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσεις τους συναδέλφους σου να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις των συλλόγων τους; Με αυτό τον τρόπο ακόμα, δεν πρόκειται να βλάψεις ούτε εμένα αλλά ούτε το www.orasisonline.gr και τοwww.facebook.com/orasisonline.gr με τα χιλιάδες like που έχει από τους επαγγελματίες της όρασης (Οπτικοί, Οπτομέτρες, Οφθαλμίατροι κλπ) και την πλουραλιστική, αντικειμενική ενημέρωσηπου προσφέρει.
Σημ.: Όσον αφορά την ενημέρωσή σας και τα νέα για όσα διαδραματίστηκαν στην εκδήλωση, όπως πάντα κρυστάλινα και με έγκυρη δημοσιογραφική αντίληψη θα την έχετε πολύ σύντομα.
Κοινοποίηση με την παράκληση για δημοσίευση: ΠΕΟΟ, ΣΟΟΕ, ΣΟΟΒΕ, ΕΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: