Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΠΩ...ΠΩ...
Σφοδρή επίθεση της Χρυσής Αυγής σε όλο το πολιτικό σύστημα για το λαθρομεταναστευτικό - Στήριξη στις δυναμικές κινητοποιήσεις των Ελλήνων


Κασιδιάρης προς Σύριζα: "Ο Τσίπρας αφήνει το παιδί του φτωχού στο Ωραιόκαστρο να κολλήσει ηπατίτιδα και στέλνει τον μικρό Ερνέστο στις σχολές Χιλ που δεν έχει πακιστανούς - Όλα για την κονόμα, πάνω από 6 εκατ. ευρώ τσεπώνετε από κάθε χοτ-σποτ"

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης εξέθεσε από βήματος της βουλής συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, για το οποίο φέρουν ακέραια ευθύνη.

Εντοπισμός μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων στη δυτική Αττική



Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπου εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων πακέτων τσιγάρων και καπνού σε αποθήκη εταιρείας με εμφανιζόμενη νόμιμη δραστηριότητα την εμπορία ξυλείας.
Οι αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση νταλίκας, η οποία ήταν γεμάτη με μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα.

Έβαλε την πρώτη δόση και ο Σαββίδης - Καταπέλτης ο Ν. Παππάς για τα δελτία ειδήσεων




Μετά την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών, τέταρτος και οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών στη σειρά για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: