Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: KAI EKTOΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –Όταν οι πέτρες «μιλούν» ελληνικά… (ΦΩΤΟ)

1391
 
Ελληνική γραφή στο Θιβέτ στους περίφημους εξωγήινους δίσκους Ντροπά που χρονολογείται στο 10.000πχ!
 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Συνέλήφθη 90χρονη να παίζει «φρουτάκια»!ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΣ!

«φρουτάκια»
Μια ηλικιωμένη 90 χρονών συνέλαβαν οι αστυνομικοί την ώρα που έπαιζε «φρουτάκια» σε καφενείο στα Χανιά! Παράλληλα, συνέλαβαν και μια 52χρονη για τον ίδιο λόγο.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, για «διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια» συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τέσσερα άτομα (τρεις γυναίκες και ένας άντρας)
 


  • Μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο και ο βουλευτής κ πρώην Υπουργός Ενέργειας ΠΑΣΟΚ Μανιάτης και μετά από λίγο ο βουλευτής ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου
  • Επίσης υπάρχουν οχήματα με πινακίδες (4) CC προξενικό σώμα από άλλες χώρες, δεν έχουμε εικόνα ακόμη ακριβώς από ποιες, καθώς και παρουσία επικεφαλής της ΕΛΑΣ με βαθμό ταξιάρχου. Είναι και ο Αστυνομικός Διευθυντής.
Ενημέρωση 16.20 
Εδώ και δυο ώρες σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες,  στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στη Θεσσαλονίκη  βρίσκονται και συνομιλούν ένας πρόξενος των Αμερικανών , μαζί με τους Θεόδωρο Πάγκαλο, Bαγγέλη Βενιζέλο, Βασίλη Λεβέντη,  Άδωνι Γεωργιάδη και λοιπά στελέχη από τα παραπάνω κόμματα (Ένωση Κεντρώων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)
 
Τι δουλειά έχει ο Πάγκαλος και οι άλλοι να συνομιλούν με πρόξενο των ΗΠΑ; Μήπως πάμε για καμιά κυβέρνηση συνεργασίας; Το μόνο σιγουρο είναι ότι μυρίζει πολιτική βρωμοδουλειά. Ετοιμάζουν να 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΓΚΑΛΟ, ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ! ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.

Τι δουλειά έχει ο Πάγκαλος και οι άλλοι να συνομιλούν με πρόξενο των ΗΠΑ; Μήπως πάμε για καμιά κυβέρνηση συνεργασίας; Το μόνο σιγουρο είναι ότι μυρίζει πολιτική βρωμοδουλειά. Ετοιμάζουν να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με οικουμενική;  Ο πρόξενος όμως τι  ρόλο παίζει; Πήγανε μήπως να πάρουνε το χρίσμα; Ο Λεβέντης είναι παγκοίνως γνωστό ότι θέλει να συγκυβερνήσει και ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος κάνουν τις προξενήτρες.
 

«ΡΟΥΚΕΤΑ» AΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΓΕΤΗ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ!!! «ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ…»

PUTIN-630x350

Στο σάλο που έχει προκληθεί για την επίθεση στο κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας στις 19 Σεπτεμβρίου στη Συρία (σε μία περίοδο που θεωρητικά υπήρχε παύση πυρών), θέλησε να δώσει απαντήσεις ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα!

 
 

Τέλος τα ψέματα: «Ανακοίνωσε» ανασχηματισμό ο Τσίπρας. Τρέχουν και δεν φτάνουν

 
Τις προθέσεις του για αλλαγές στην κυβέρνηση αλλά και την επιβολή κομματικού ελέγχου στα υπουργεία ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην έναρξη των εργασιών του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αγώνα έχουν επιδοθεί υπουργοί και επίδοξοι υπουργοί προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση μετά τον ανασχηματισμό
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: