Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΡΕΣΚΑ ...ΝΕΑ!

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ....ΓΙΑ ΤΟ...ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ....ΑΛΙΚΗΣ!!!

 

ΣΟΚ!- ΤΟ «ΝΟΘΟ» ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ... ΑΛΙΚΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ;-

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ BOHΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)-ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ,μπορεί να εμφανίζεται δημοσιογραφικά πολέμιος της ΑΛΙΚΗΣ...αλλά ποτέ δεν είχαν "προσωπικές διαφορές" Και γιστί άλλωστε;Συνεπώς δεν στρέφεται ούτε καί σήμερα εναντίον της.
Μάλιστα κάποιες κακές γλώσσες διαδίδουν ...τάχα μου πως η Αλίκη είχε βλέψεις προς τον Βραχιολίδη! Λέγονται πολλά... πλην ΟΛΑ ΤΖΟΥΦΙΑ
Παραμύθια απλά!Και διασκεδαστικά αφελή! Το προδιδει η τότε και η σημερινή ιστορία -πορεια του μεγάλου ρεπόρτερ.ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗ!

αλικηεξ
 
Περίεργα πράγματα φτάνουν στα αυτιά μας τον τελευταίο καιρό για τον αγνοούμενο έως τώρα γιο της Αλίκης που φέρεται να είχε αποκτήσει από την ερωτική τους σχέση στο παρελθόν με τον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.....ΤΗΣ Χ.Α. 

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από τα παιδιά των πολυτέκνων - Βίντεο, Φωτογραφίες

Ο χώρος εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα σήμερα το πρωί. Τα παιδιά των πολυτέκνων έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχηγό και τους βουλευτές του Κινήματος.

 
Στη συνέχεια μοιράσαμε ευχές και δώρα στη νέα γενιά της Ελλάδος, στα παιδιά που αποτελούν την μεγαλύτερη ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: